Başkan Uysal’dan taşeron çalışanına müjde!..

Başkan Uysal’dan taşeron çalışanına müjde!..

Başkan Uysal’dan taşeron çalışanına müjde!..

Karadeniz Ereğli Belediyesi’ninpersonel iftarından taşeron işçilere müjde veren Belediye Başkanı HüseyinUysal, bu konudaki çalışmaların sürdüğünü kaydetti.

Belediye Düğün Salonu’nda gerçekleştirilen iftar programına BaşkanUysal eşi Sevim Uysal ile bazı Belediye Meclis Üyeleri, Başkan Yardımcıları,Belediye Daire Müdürleri, memurlar, işçiler ve taşeron personeli aileleriylebirlikte katıldı.

İftar sonrası bir konuşma yapan Başkan Uysal, Karadeniz EreğliBelediyesi’nin Batı Karadeniz Bölgesi’nin en güçlü belediyelerinden biriolduğuna vurgu yaparak, şehre ve ilçe halkına hizmet konusunda yatırımlarınaralıksız sürdüğünü ifade etti.

DEVLETE BORCU OLMAYAN ENDER İLÇE BELEDİYELERİNDEN BİRİYİZ

Personel ile tek tek ilgilenenBaşkan Uysal konuşmasında şu ifadelere yer verdi: Bildiğiniz gibibende çalışma hayatından gelen biriyim. O yüzden emeğin, çalışmanın ne olduğunuçok iyi bilirim. Allah’a şükür ki bizler bölgemizin en büyük vegüçlü belediyesine sahibiz. Devlete borcu olmayan ender ilçe belediyelerindenbiriyiz. Göreve geldiğimizden bu yana memurumuzun, işçimizin sözleşmeden doğanhaklarını çiğnetmedik, maaşlarını geciktirmedik ve ikramiyelerini zamanındaödedik. Biliyorum ki, asıl işi sahada yapan taşeronçalışanlarımızın da hükümetimizden ve bizden bazı beklentileri var. Kadrolaşmakonusunda hükümetimiz gerekli çalışmaları yapıyor. Bu çalışma bittiğinde ilkuygulayan belediye olacağımızdan kuşkunuz olmasın. Bildiğiniz gibihükümetimizin son verdiği asgari ücret zammını da anında uyguladık ve hiçbirişçimizi personel giderimiz arttı diye işten çıkartmadık. Buyüzdendir ki, belediyemiz güçlü olursa bizlerde, sizlerde güçlü olursunuz. Herbiriniz belediye içinde ve dışında belediyemizi ve beni temsil ediyorsunuz. Oyüzden bizim asıl patronumuz olan halka karşı, saygılı, güler yüzlü ve tatlıdilli olalım. Sorun çıkartan değil sorunu çözen belediyeci olalım.Biliyorumki içinizde farklı yetenekleri olup ta farklı yerlerde çalışanlarınız var.Medeni cesaretiniz ve kendinize güveniniz olsun”dedi.


Güncelleme Tarihi: 25 Haziran 2016, 12:54
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER