Başkan Uysaldan tüm gurbetçilere davet

Kdz. Ereğli Belediyesi yurt dışında yaşayan gurbetçiler için “Gurbetçiler Gecesi” düzenliyor. Belediye Başkanı Hüseyin Uysal, geceye tüm gurbetçileri davet etti.

Başkan Uysaldan tüm gurbetçilere davet

Kdz.Ereğli Belediyesi yurt dışında yaşayan gurbetçiler için “Gurbetçiler Gecesi”düzenliyor. Belediye Başkanı Hüseyin Uysal, geceye tüm gurbetçileri davet etti.

05Ağustos 2015 Çarşamba günü Büyük Ereğli Anadolu Otel’deyapılacak olan geceye, Avrupa Zonguldaklılar Derneği Başkanı Mehmet Karakulak ileYönetim Kurulu’nun yanı sıra Ereğlili ve Alaplılı gurbetçilerin katılmasıbekleniyor.   

Karadeniz Ereğli Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü’ndenyapılan açıklamada söz konusu geceye katılmak isteyenlerin müdürlüğün 333 12 76-77numaralı telefonlarından ayrıntılı bilgi edinebileceği duyuruldu.  

Öte yandan Almanya Zonguldaklılar Derneği BaşkanıKarakulak ve Başkan Yardımcısı Hasan Aydın Başkan Uysal’ı makamında ziyaretederek uçak seferleri konusunda destek istedi. Başkan Uysal’da belediye olarak projeye destek olacaklarınıbelirterek, “Hızlandırmak için siyasi otorite önemlidir. Bu uçak seferleri içinişçi kardeşlerimizin buraları tercih etmesi lazım, buranın yoğunluğu artıncadiğer tanınmış firmalarda sefer düzenlemeye uçak göndermeye başlayacaklardır.İlk olarak özel firmaların sefer düzenlemeleri lazım ki yoğunluk olsun” dedi. 

Karakulak Başkan Uysal’dantatile gelen gurbetçilere kolaylık gösterilip, yardımcı olunmasını talep etti.Başkan Uysal’da Başkan Karakulak ve yönetimini geceye davet etti.

 

 

Güncelleme Tarihi: 30 Temmuz 2015, 12:18
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER