Başkan Uysal,ilk kazma 2015 yılında vurulacak

Kdz. Ereğli Belediye Meclisi, Kasım ayı beşinci toplantısını Belediye Başkanı Hüseyin Uysal’ın başkanlığında yaptı.

Başkan Uysal,ilk kazma 2015 yılında vurulacak


Kdz. Ereğli Belediye Meclisi, Kasım ayı beşinci toplantısını Belediye Başkanı Hüseyin Uysal’ın başkanlığında yaptı.

Gündem maddelerine geçilmeden önce 4 günlük Almanya ziyaretini değerlendiren Başkan Uysal, katıldıkları Almanya’daki Zonguldaklılar Gecesi’nde ve televizyon programında Ereğli’yi ve ilçeye yapılacak projelerini anlattıklarını söyledi.

BAKAN KILIǒTAN EREĞLİ’YE 20 BİN KİŞİLİK STAD SÖZÜ

Başkan Uysal ayrıca Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç’ın TRT’de yayınlanan canlı yayınında Karadeniz Ereğli’ye 18-20 bin kişilik stadyum müjdesi verdiğini hatırlatarak, “Sayın Bakanın bu müjdesi bizim için son derece önemli. Stadyum için ilk kazma 2015 yılında vurulacak. Bu ve buna benzer müjdeler gelmeye devam edecek” dedi.

KENTSEL DÖNÜŞÜM VE KENT MEYDANI BİZİM İÇİN ÖNEMLİ

Başkan Uysal kentsel dönüşümün belli bölgelerle sınırlı kaldığına yönelik eleştirilere ise “Biz Ereğli’yi dünya kenti yapmak istiyoruz. Bunun için kentsel dönüşüm ve kent meydanı bizim için önemli projeler. Kentsel dönüşüm belli bir alanda değil değişik alanlarda daha doğrusu ihtiyaç duyulan her noktada yapılacak.” dedi.

TAHMİNİ GELİR VE GİDER BÜTÇELERİ OY BİRLİĞİ İLE
 
Belediye Meclisi’nde 2015 yılı Performans Programı ve 2015 yılı tahmini Gelir-Gider bütçeleri oy birliğiyle kabul edildi. Buna göre Karadeniz Ereğli Belediyesi’nin 2015 yılı tahmini gider bütçesi 113 milyon 326 bin lira, geliri ise 104 milyon 886 bin olarak belirlendi.

Güncelleme Tarihi: 11 Kasım 2014, 11:50
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER