Bayat spor ´da hedef yine şampiyonluk

Kdz. Ereğli Amatör Küme 2015-2016 Futbol Sezonu ilk şampiyon takımın maçı ile sahne aldı.

Bayat spor ´da hedef  yine şampiyonluk
Kdz. Ereğli Amatör Küme 2015-2016 Futbol Sezonu ilk şampiyon takımın maçı ile sahne aldı. Geçen sezonun şampiyonu Bayatspor Kulübü ile 2. Amatör kümede şampiyon olarak 1. Amatör kümeye yükselen Zonguldak Ereğli Spor ( Z.E.S ) ligin ilk haftasında Beyçayırı stadında sahaya çıktı.

İki şampiyon takımın çekişmeli ve bol pozisyonlu geçen maçı geçen yılın 1. Amatör ligi şampiyonu Bayatspor kulübü, ilki penaltıdan olmak üzere 2-1 kazanarak ilk 3 puanını aldı. Yönetiminde Ereğli’nin sevilen esnaflarından Kardeşler Kuyumculuk sahiplerinden Yaşar Can ve Moda Gelinlik Mağazaları sahibi Engin Aksın gibi esnafları barından Bayatspor Kulübü, Başkan Tahsin Eroğlu ve 2. Başkan Özay Efe ve diğer yönetim kurulu üyeleri ile birlikte yeni sezona yine iddialı, yine hedef şampiyonluk ve yine hedef play off turu ve Süper Amatör Küme parolası ile girdi. Bayatspor Kulübü Antrenörü İlker Bozkurt ile sezona giren ve ilk galibiyetine ulaşan takım ne kadar iddialı olduğunu bir kez daha göstermiş oldu.

Bayat spor Kulübü Başkanı Tahsin Eroğlu yeni sezonda tüm sporseverleri maçlarını izlemeye davet ederek şunları söyledi;

“Bilindiği üzere yakın geçmişte üzülmez Spor’un Süper Amatörden çekilmesi ile geçen yılın Play Off oynayan takımlara federasyondan davet gelmiş, Bayatspor Kulübü bu davete olumlu yanıt vermiş. Yapılan kura çekiminde Zonguldak Belediyespor Süper Amatör Kümeye çıkmış, Bayatspor Kulübü de yoluna 1. Amatör kümede devam etmiştir. “dedi.

Güncelleme Tarihi: 19 Ekim 2015, 08:33
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER