Bayramda özlenen tablo

Kurban Bayramı’nın birinci gününde Karadeniz Ereğli Belediyesi Başkanlık Makamında yapılan bayramlaşmaya, vatandaşlar, siyasiler, muhtarlar ve sivil toplum kuruluşları da katıldı.

Bayramda özlenen tablo

Kurban Bayramı’nın birinci gününde Karadeniz Ereğli Belediyesi Başkanlık Makamında yapılan bayramlaşmaya, vatandaşlar, siyasiler, muhtarlar ve sivil toplum kuruluşları da katıldı. Atatürk Kültür Merkezi’ndeki (AKM) bayramlaşmanın ardından protokol, Kız Yetiştirme Yurdu ve Huzurevi’ni de ziyaret edip elini öptüğü yaşlıların hayır dualarını aldı.

KIZ YETİŞTİRME YURDU VE HUZUREVİ ZİYARETİ

Daha sonra Kız Yetiştirme Müdürlüğündeki çocukları ve gençleri ziyaret eden Kaymakam Çay, Milletvekili Candan, Amiral Doğan, Başkan Uysal ve Başkan Yardımcıları ve bazı belediye meclis üyeleri, İlçe Başkanı Çakır’dan oluşan protokol heyeti, buradaki bayramlaşmanın ardından İzmirlioğlu Huzurevi’ni ziyaret ederek buradaki yaşlıların elini öpüp hayır dualarını aldı.

ŞENTÜK’E BAŞKAN UYSAL’DAN BAYRAM HARÇLIĞI

Ereğli Belediyesi Başkanlık makamında yapılan bayramlaşmaya ise Belediye Başkan yardımcıları Esra Alpago, İbrahim Cöbek, AK Partili Belediye Meclis Üyeleri, belediyenin daire müdürleri ile bazı belediye personeli, muhtarlar, bazı dernek temsilcileri ve vatandaşlar katıldı. Başkanlık makamında yaşanan en ilginç olay ise AK Partili Belediye Meclis Üyesi Mustafa Şentürk’ün Başkan Hüseyin Uysal’ın elini öpmesi ve bayram harçlığı almasıydı. Bu durum diğer meclis üyeleri arasında espri konusu oldu.

Güncelleme Tarihi: 04 Ekim 2014, 14:29
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER