Bayramdan sonra inşallah ikinci tur görüşmeler yapılacak

AK Parti Alaplı İlçe teşkilatında Ramazan Bayramı dolayısıyla bayramlaşma programı düzenlendi.

Bayramdan sonra inşallah ikinci tur görüşmeler yapılacak
AK Parti Alaplı İlçe teşkilatında Ramazan Bayramı dolayısıyla bayramlaşma programı düzenlendi.
Programa AK Parti Zonguldak Milletvekilleri Hüseyin Özbakır ve Faruk Çaturoğlu, AK Parti Merkez Karar Yürütme Kurulu Üyesi Emine Çift, Ereğli Belediye Başkanı Hüseyin Uysal, AK Parti Zonguldak İl Başkanı Zeki Tosun, AK Parti Alaplı İlçe Başkanı Mustafa Yavuz, Ereğli İlçe Başkanı Fatih Çakır, 24. dönem AK Parti Zonguldak Milletvekili Ercan Candan, il genel ve belediye meclis üyeleri ile çok sayıda vatandaş katıldı.
Programda konuşan AK Parti İlçe Başkanı Mustafa Yavuz, Ramazanın sonunda ağız tadıyla bayram sevinci yaşıyoruz dedi.
Ak Parti Zonguldak Milletvekili Faruk Çaturoğlu ise konuşmasında, dünya coğrafyasındaki Müslümanlara karşı işlenen zulümler ve savaşların devam ettiğini söyledi. Hükumet kurma çalışmalarını devam ettiğini anlatan Çaturoğlu, şöyle konuştu, Seçmen bize ortaklık teklif etmiştir. Maalesef ortakların bir kısmı masaya gelmekten oturmaktan çekinmektedirler. Kim seçmenin kendisine verdiği görevden kaçınırsa ilk erken veya genel seçimde de seçmenin onu cezalandıracağını seçmen kendisi bize ifade etmektedir diye konuştu.
Bayramdan önce AK Parti heyetinin CHP, MHP ve HDP ile görüşmeler yaparak ilk izlenimleri aldığını belirten Çaturoğlu, Bayramdan sonra inşallah ikinci tur görüşmeler yapılacak. Biz umut ediyoruz ki hükümet kurulsun. Kurulmasını arzu ediyoruz. Bu seçeneği sonuna kadar genel başkanımız başbakanımız zorluyor. Bizlerde bunu arzu ediyoruz. Bizler masadayız diğer partilerinde masada olmasını kalmasını istiyoruz. Ama seçmenin vermiş olduğu mesajı net olarak algılamayan siyasetçiler var. Seçmenimiz 6 Haziran seçimlerinde tek başına kimseye iktidar vermedi. Ak Parti 10. kez şampiyon yaptı. Birinci parti yaptı. Yüzde 41 oy oranı aslında azımsanamayacak bir oy oranıdır. AK Parti bu sahip olduğu oy oranıyla Türkiye´nin çimentosu ve omurgası olduğunu bir kez daha göstermiştir. AK Partisiz hükumet kurulamayacağı ortaya çıkmıştır. AK Parti camiası olarak koalisyon hükumetine hazırız olması anayasanın hükmü gereğince de önümüzde seçim var. Partiler bizle koalisyon yapmazlarsa bizde halkımızla koalisyon yapar erken seçimde tek başımıza iktidar oluruz” şeklinde konuştu.
Güncelleme Tarihi: 19 Temmuz 2015, 11:50
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER