BBP adaylarını tanıttı

Büyük Birlik Partisi (BBP) Zonguldak İl Teşkilatı düzenlediği basın toplantısı ile Milletvekili adaylarını kamuoyuna tanıttı.

BBP adaylarını tanıttı

HABERMERKEZİ-Büyük Birlik Partisi (BBP) Zonguldak İl Teşkilatı düzenlediği basın toplantısı ile Milletvekili adaylarını kamuoyuna tanıttı. Aday tanıtım toplantısına BBP Genel Başkan Yardımcısı Kaptan Kartal’da katıldı. Toplantıda çarpıcı açıklamalarda bulunan Kartal, halkın artık kendilerine teveccüh etme zamanı geldiğini belirtti.

Partililerinde hazır bulunduğu aday tanıtım toplantısında adayları tanıtan İl Başkanı Taner Yıldırım, 7 Haziran seçimlerine vurgu yaparak vatandaşların 1 Kasım tarihinde gerçekleşecek olan genel seçimde daha dikkatli olmaları gerektiğine vurgu yaptı. Kemal Yalılı, Erdal Kızılboğa, Nizamettin Halıcıoğlu, Serdar Coşkun ve Ahmet Çolak’ın milletvekili adayı olarak Zonguldak’ı temsil edeceklerini ifade eden Yıldırım, ülkenin kaos içinde olduğunu ve bunun çözümünün de kendilerinde olduğunu dile getirdi.

ÇOLAK, “BUNLARA OY VERDİNİZDE NE OLDU?”

Konuşmanın ardından kürsüye gelen milletvekili adayı Ahmet Çolak, vatandaşın 4 partiye oy verip meclise sokarak büyük hata yaptıklarını ifade etti. Sandıktan çıkan sonuçlarla birlikte ülkenin kaosa girdiğini belirten Çolak yaptığı konuşmasında, “Bilindiği gibi 7 Haziran seçimlerine Saadet Partisi ile birlikte Milli İttifak çatısı altında seçime girdik. Bende Zonguldak’tan 2’inci sıra milletvekili adayı idim. O süreçte üzerimize düşen görevi yaptık. Şimdi önümüzde 1 Kasım seçimi var. Partimiz bize bir görev daha verdi. Yine üzerimize düşen görevi yapmaya hazırız. 7 Haziran seçiminde çok iyi çalıştık yalnız halkımızın önyargısı ve yanılgısıyla oylar farklı yerlere gitti. Vatandaşımız size oy vermek istiyorum ama barajı aşamayacağınız için oyumu heba etmek istemiyorum diyor. Halkın gönlü bizden yana. Bizim dürüst siyaset yaptığımızı biliyorlar fakat nedense yanılgı içinde hareket ediyorlar. Aslında diğer partilere oy atarak nasıl büyük bir yanılgı içinde olduklarını kendileri gördüler. Oy verdikleri partiler bir araya gelip koalisyon çatısı altında bir hükümeti bile kurmayı beceremediler. Şimdi vatandaşımızı bize oy vermeyerek mi bir hata yaptı yoksa onlara oy vererek mi hata yaptı? Diğer 4 partiye oy atarak doğru yaptıklarını düşündüler. Ama sandıktan çıkan sonuç ile ortaya çıkan kaos sonrasında anladılar hatalarını… Meclise 4 parti girdi. Bunlara oy verdinizde ne oldu? Süreç ortada ve bu kaosun devam etmesini istemiyorsak bu sefer oyları doğru partiye atalım. Dürüst siyaset yapan, vatanına, toprağına ve bayrağına sahip çıkan partiye oy atalım” ifadelerine yer verdi.

KARTAL, “BUNLAR YALANDAN MİLLİYETÇİLİK YAPIYOR”

BBP Genel Başkan Yardımcısı Kaptan Kartal ise konuşmasında AK Parti ve HDP’ye sert eleştirilerde bulunarak şu düşüncelere yer verdi, “Burada olmaktan dolayı son derece mutluyum. Herkesin gördüğü üzere ülkemiz zor zamanlardan geçiyor. Her partide yıllarca ülkenin zor zamanlardan geçtiğini ifade ederek halktan oy istiyor. Yıllarca halkımız kandırılıyor. Halkta buna rağmen hala bunlara oy vermeye devam ediyor. Şimdi burada kim suçlu? Tabiî ki de yıllarca bunlara oy verenler suçlu… Her gün şehit haberleri seyrediyoruz. Bugün şehidimizin evinden Türk bayrağımızı indiriyorlar. Yüzde 50 oy alanlar o bayrağı indiriyorsa eğer yüzde 1 oy alanlar o bayrağı tekrardan o şanlı yerine asmasını bilir. Muhsin başkan garip bir adamdı. Asla halkına sırtını dönmedi. Unutmayın ki, bu ülkede yollarımız, fabrikalarımız, hastanelerimiz, köprülerimiz olur ama bir daha bu vatan ve bu bayrak olmaz. O yüzden önlerine odalar dolusu altınlarda serseler satın alınamayacak siyasetçiler var bu ülkede…

Kendisinin ve partisinin çıkarını düşünmeyen bir liderimiz vardı fakat kıymeti anlaşılamadı. Bizler daha önce devletten seçim yardımı almıştık. O zaman liderimiz Muhsin başkan milletin parasıyla siyaset yapmam diyerek o parayı şehit ailelerine hibe etmişti.  Bizler sadece Allah’ın rızasını kazanmak için siyaset yaptık. Belediye Başkanı olamadık, Milletvekili olamadık, Bakan olamadık diye bir şey mi kaybettik? Hayır. Aksine onurumuzu, şerefimizi ve haysiyetimizi kazandık. Bugün Zonguldak’ta maden ocaklarına baktığımızda durum içler açısı… Daha düne kadar 60 bin maden işçisi varken bugün 9 bin maden işçisi var. Atalarımız yıllarca kazanmış yapmış ama bunlar o mirası satarak ülkeyi borç batağına soktular. Yılda 54 katrilyon sadece faize para ödeniyor. Bu paralar kimlere ödeniyor. Bu paralar kimlere peşkeş çekiliyor. Yürekleri yetiyorlarsa çıksınlar açıklasınlar. Bize kabadayılık yapıyorlar. Sen bize kabadayılık yapacağına meclise giren ve milletin parasıyla maaş alan HDP’ye yap. Terör örgütüne yap. Terör örgütünün siyasi uzantısına yap. Bunlar yalandan milliyetçilik yapıyorlar.”

Güncelleme Tarihi: 07 Eylül 2015, 07:55
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER