BEDAŞ’A HİZMET TEŞEKKÜRÜ

BEDAŞ’A HİZMET TEŞEKKÜRÜ

gundemeregli.com-Alaplı’ya bağlı Hasanlı Köyü Kalkındırma Derneği Başkan´ı Recep Tufan, köyde düşük voltaj nedeniyle yaşanan enerji sıkıntısını çözen BEDAŞ ekiplerine teşekkür etti.

Alaplı Hasanlı Köyü Kalkındırma Derneği Başkan´ı Recep Tufan, Hasanlı Köyünde Cami sokağında 12 hanede düşük voltaj nedeniyle enerji sorunun yaşandığını ve BEDAŞ ekiplerince çözüme kavuşturulduğunu söyledi.

BEDAŞ ekiplerine teşekkür eden Tufan, “ Köyümüzün cami sokağında bulunan 12 hanenin voltajları düşük olduğundan elektrikli aletler çalışmıyor, vatandaşlarımız lüküs yakarak ışık ihtiyacını gideriyorlardı. Ayrıca köy camimize tabandan ısıtma yaptırdık, 5 adet klima taktırdık Tabandan ısıtma ve klimalarımız çalışmıyor. Bizde dernek yönetimi olarak BEDAŞ Kdz. Ereğli Müdürlüğüne giderek sorunumuzu müdüre ilettik. BEDAŞ ekipleri 12, hanenin ve camimizin enerji sorunu sanayi hattı çekilerek çözüme kavuşturdu. Bu vesile ile köyümüz camisinin ve 12 hanemizin düşük voltaj sorununu çözerek mağduriyetin önlenmesinde emeği geçen başta Kdz Ereğli Bedaş Elektrik dağıtım A.Ş işletme Müdürüne ve çalışma arkadaşlarına şahsım, dernek yönetimim ve köyüm adına teşekkür ediyorum” dedi.

Güncelleme Tarihi: 28 Ağustos 2013, 13:31
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER