BEKTAŞ EĞİTİME GİDİYOR

Önder Gazetesi Sorumlu Yazı işleri Müdürü Mustafa Kemal Bektaş “Genç Politikacı ve Gazetecilerin Ziyareti” projesi kapsamında Almanya’ya davet edildi.

BEKTAŞ EĞİTİME GİDİYOR

gundemeregli.com-1 Ekim 2012 tarihinde yayımladığı, “Film Gibi Olay” başlıklı haberiyle Türkiye Gazeteciler Cemiyeti ile Konrad Adenauer’in birlikte düzenlediği “Yerel Basın Ödülleri-2012” yarışmasında birincilik kazanan Mustafa Kemal Bektaş’a bu kez Almanya daveti geldi. Kamuoyuna “sahte müfettiş” olarak yansıyan bu haberiyle yaygın düzeyde 5. Ödülünü kazanan Önder Gazetesi Sorumlu Yazı işleri Müdürü Mustafa Kemal Bektaş, “Genç Politikacı ve Gazetecilerin Ziyareti“ projesi kapsamında bir haftalığına Almanya’nın Berlin kentine gidiyor. Konrad Adenauer Vakfı’nın düzenlediği proje kapsamında Türkiye’den toplumun değişik kesimlerini temsil eden bir grup oluşturuldu ve bu grupta Bektaş’ta yer aldı. 8 Temmuz 2013 günü Almanya’da programa başlayacak ekip bir hafta sonra geri dönecek. Almanya gezi ve ziyareti kapsamında birçok etkinliklere katılacak olan grup, Berlin’deki Alman Federal Parlamentosu’nda basın ve halkla ilişkiler çalışmalarını yerinde inceleyecek.

”KATILIMCILAR”

Programa davet edilenler, Adnan Hasan FİŞENK (Avrupa Gazeteciler Derneği, Başkan), Amine YAZICI (Stratejik Düşünce Enstitüsü (SDE), Araştırma Asistanı), Arda BATU (ARI-Hareketi, Yönetim Kurulu Üyesi), Barış ARSLAN (Batman Çağdaş Gazetesi, Gazeteci), Buket TENEKE, (Hacettepe Üniversitesi Göç ve Siyaset Araştırmaları Merkezi (HUGO), Araştıma Görevlisi, Cüneyt ÖRKMEZ (Türkiye Küçük ve Orta ölçekli işletmeler, Serbest Meslek Mensupları ve Yöneticiler Vakfı (TOSYÖV), Proje Koordinatörü), Deniz YEMIŞENLİOĞLU, (KANAL 27 –Gaziantep, Yayın Koordinatörü ve Haber Müdürü), Yrd. Doç. Dr. Erhan AKDEMİR, (Anadolu Üniversitesi Avrupa Birliği Araştırma, Uygulama ve Dokümantasyon Merkezi (ADOM), Müdür Yardımcısı), Galip DALAY (Siyaset, Ekonomi ve Toplum Araştırmaları Vakfı (SETA), Araştırmacı), Hüseyin Ural AKÜZÜM (ARI-Hareketi, Yönetim Kurulu Başkanı), Kasım İLERİ, (Startejik Düşünce Enstitüsü (SDE), Araştırmacı ve İngilizce Yayın Sorumlusu), Mehmet Reşat YİĞİZ (Batman Çağdaş Gazetesi, Gazeteci), Mustafa Kemal BEKTAŞ (Önder Gazetesi, Gazeteci ve KAS-TGC 2013 Yerel Gazetecilik Ödülü Sahibi), Obahan OBAOĞLU (Stratejik İletişim Merkezi (STRATIM), Gençlik ve Liderlik Programı Direktörü), Suna Güzin AYDEMİR (Konrad-Adenauer-Stiftung Derneği Eski Bursiyerleri ve Dostluk Grubu, Genel Sekreter)

Güncelleme Tarihi: 05 Temmuz 2013, 10:51
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER