Belediye meclisinde istifa şoku

Kdz. Ereğli Belediye Meclisi’nin Temmuz Ayı Meclis Toplantısının ilk oturumu gerçekleştirildi.

Belediye meclisinde istifa şoku


Kdz. Ereğli Belediye Meclisi’nin Temmuz Ayı Meclis Toplantısının ilk oturumu gerçekleştirildi.

Meclis, Kdz. Ereğli Belediye Başkanı Op Dr Hüseyin Uysal başkanlığında Atatürk Kültür Merkezi Nikâh Salonunda yapıldı. Mecliste Ak Parti Grubu Sözcüsü ve Belediye Başkan Yardımcısı Nazım Erdoğan, İmar Komisyonundan Yusuf Kalay ve Eyüp Karaarslan´ın istifa dilekçelerini Meclise sundu. Kısa süreli yaşanan şaşkınlığın ardından Kdz. Ereğli Belediye Başkanı Hüseyin Uysal, ´5 dakikalık ara´ istedi. Ak Partili Meclis Üyeleri 5 dakikalık arada bir araya gelerek, değerlendirmede bulundular. Aranın ardından devam edilen Meclis Toplantısı’nda İmar Komisyonu seçimi yapıldı. Yapılan oylama sonucunda İmar Komisyonu’na AK Parti Grubu Halil Bozkuş ve Salih Kumaş seçildi.

Güncelleme Tarihi: 01 Temmuz 2015, 10:04
YORUM EKLE
YORUMLAR
Ünal SAVAŞ
Ünal SAVAŞ - 9 yıl Önce

KDZ. EREĞLİ BELEDİYESİ İMAR KOMİSYONUNDAN SÜPRİZ BİR ŞEKİLDE İSTİFA EDEN AK PARTİLİ BELEDİYE MECLİS ÜYELERİ SN. YUSUF KALAY VE SN. EYÜP KARAARSLAN, İSTİFA GEREKÇESİ OLARAK [ct]GÖRDÜĞÜM LÜZUM ÜZERİNE[ct] AÇIKLAMASINDA BULUNACAKLARINA, İSTİFA SEBEPLERİNİ DE AÇIKLASAYMIŞLAR YA. NİÇİN İSTİFA GEREKÇELERİNİ AÇIKLAMAKTAN KAÇINIYORLAR VE KAMUOYUNUN ZİHNİNİ BÖYLESİ MUĞLAK BİR AÇIKLAMA İLE BULANDIRIYORLAR? ŞU ASLA UNUTULMAMALI Kİ; KADAVRANIN PİS KOKMASINI ÖNLEMEYE ÇALIŞMAK KADAR BEYHUDE BİR ŞEY YOKTUR. EĞER Kİ; KAMUYU ZARARA UĞRATILMASI GİBİ BİR DURUM SÖZ KONUSU İSE, GERÇEKLERİN ÜZERİ ASLA ÖRTÜLEMEZ VE KOKMUŞ GERÇEKLER ER VEYA GEÇ BİRGÜN ORTAYA ÇIKAR.

KDZ. EREĞLİ BELEDİYESİ İMAR KOMİSYONU ÜYELERİ SN. YUSUF KALAY VE SN. EYÜP KARAARSLAN’IN KAMUOYUNU TATMİN ETMEYEN [ct]GÖRDÜĞÜM LÜZUM ÜZERİNE[ct] GİBİ MUĞLÂK VE BASİT BİR AÇIKLAMA İLE İMAR KOMİSYONUNDAN SÜPRİZ BİR ŞEKİLDE İSTİFA ETMELERİ KAMUOYUNCA KUŞKU VE ŞÜPHEYLE KARŞILANMIŞTIR. AKSİ İSPAT EDİLENE VE SÜPRİZ İSTİFALARIN ARDINDA YATAN GERÇEK NEDENLER ORTAYA ÇIKANA KADAR BU BÖYLE ALGILANACAKTIR.

BU TÜR YANLIŞ ANLAMALARA VE ANLAŞILMALARA ASLA FIRSAT VERİLMEMELİDİR. BÖYLESİ DURUMLAR HALK NEZDİNDE SİYASİLERE OLAN GÜVENİ DE ZEDELEMEKTEDİR. HALKIN SİYASİLERE OLAN GÜVENİNİ EROZYONA UĞRATMAYA HİÇ KİMSENİN HAKKI DA YOKTUR. BUGÜN, BU ÜLKENİN HALKA GÜVEN VEREN SİYASET KURUMUNA HER ZAMANKİNDEN DAHA ÇOK İHTİYACI VARDIR. BU SÜPRİZ İSTİFALAR SIRADAN BİR İSTİFA DEĞİLDİR, KAMUOYUNUN ZİHNİNİ BULANDIRAN BU SÜPRİZ İSTİFALARIN SEBEPLERİ ÜZERİNDE MÜLKİ İDARE AMİRLERİ VE AK PARTİ GN. MERKEZ YÖNETİCİLERİ DERHAL SORUŞTURMA AÇMALIDIRLAR. MÜLKİ İDARE YÖNETİCİLERİMİZ VE AK PARTİ GN. MERKEZ YÖNETİCİLERİ UYUYOR MU? HERKES RAMAZAN REHAVETİNDE GALİBA…

ANLAYANA SİVRİSİNEK SAZ, ANLAMAYANA DAVUL ZURNA AZ DEMİŞLER. ANLAYANLAR ANLAR, SAĞIR SULTANLAR DUYAR İNŞALLAH.

SÖZÜN ÖZÜ -1)
[ct]KADAVRANIN PİS KOKMASINI ÖNLEMEYE ÇALIŞMAK KADAR BEYHUDE BİR ŞEY YOKTUR[ct]

SÖZÜN ÖZÜ -2)
“BİR MİLLETTE, ÖZELLİKLE BİR MİLLETİN İŞ BAŞINDA BULUNAN YÖNETİCİLERİNDE ÖZEL İSTEK VE ÇIKAR DUYGUSU, VATANIN YÜCE GÖREVLERİNİN GEREKTİRDİĞİ DUYGULARDAN ÜSTÜN OLURSA, MEMLEKETİN YIKILIP KAYBOLMASI KAÇINILMAZ BİR SONDUR.” M. KEMAL ATATÜRK

SÖZÜN ÖZÜ -3)
[ct]Hem siyasette, hem de yönetimde en büyük felaket, YARIM BİLGİLİ İNSANLARIN TAM YETKİLİ OLMASIDIR.[ct] Laplace

SAYGILARIMLA

www.unalsavas.com
https://twitter.com/unalsavas60
https://www.facebook.com/unalsavas60
Ünal SAVAŞ – Erdemir emeklisi, Kalite gönüllüsü
“Kalite formalite değildir.[ct] - [ct]Quality is not a formality.”

SIRADAKİ HABER