BELEDİYE UYARDI

BELEDİYE UYARDI
gundemeregli.com-Devrek Belediye Başkanı  Mustafa Semerci vatandaşları uyararak “Devrek Irmağında meydana gelen ani su yükselmelerine karşı dikkatli olun” dedi
Zonguldak’ın Devrek Belediye Başkanı Mustafa Semerci Devrek Irmağı’nda yaşanan ani su yükselmeleri nedeniyle vatandaşları uyararak daha dikkatli olmalarını istedi. Baraj kapaklarının açılması nedeniyle yaşanan ani su yükselmelerinin son günlerde sıkça yaşandığına dikkat çeken Devrek Belediye Başkanı Mustafa Semerci balık tutmak veya serinlemek için ırmağa giren vatandaşları daha dikkatli davranmaları hususunda uyardı.
Ani su yükselmeleri nedeniyle ırmak içerisinde son günlerde mahsur kalma olaylarının yaşandığına dikkat çeken Başkan Semerci, “Balık tutmak ya da serinlemek amacıyla ırmak içerisine giren vatandaşlarımız baraj kapaklarının açılması nedeniyle ani su yükselmelerine karşı dikkatli olmalılar. Son olarak geçtiğimiz günlerde ırmak içerisine serinlemek amacıyla giren iki çocuğumuz ani su yükselmesi nedeniyle mahsur kalmışlar ve İtfaiye Müdürlüğümüze bağlı Sualtı Arama Kurtarma Ekibimiz tarafından kurtarılmışlardı. Belediye olarak gerekli uyarı tabelalarını astık. Halkımızdan bu hususta daha dikkatli ve duyarlı davranmalarını rica ediyorum” dedi.
Güncelleme Tarihi: 31 Temmuz 2013, 07:24
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER