Belediyeden şehit ve gazi mezarlıklarına bakım hizmeti

Karadeniz Ereğli Belediyesi Cenaze Hizmetleri ve Mezarlıklar Müdürlüğü, yaklaşan Kurban Bayramı öncesi sorumluluk alanında bulunan gazi ve şehitlerin mezarlıkları yanında diğer mezarlıklarında her türlü bakımının yapıldığını bildirdi.

Belediyeden şehit ve gazi mezarlıklarına bakım hizmeti

HaberMerkezi-Karadeniz Ereğli Belediyesi Cenaze Hizmetleri veMezarlıklar Müdürlüğü, yaklaşan Kurban Bayramı öncesi sorumluluk alanındabulunan gazi ve şehitlerin mezarlıkları yanında diğer mezarlıklarında her türlübakımının yapıldığını bildirdi.

Mezarlıklar Müdürlüğü’nden konuya ilişkin yapılanaçıklamada, belediyenin sorumluluk alanında bulunan tüm mezarlıklarda 10 şehitve 17 gazi mezarlığı bulunduğu hatırlatılarak, gazi ve şehit mezarlıklarındatemizlik, tırpan, mezarlık alanında ve üstlerinde biten zararlı otlarıntemizlenmesi, mezarlık taşlarının deterjanlı sularla yıkanması gibi her türlübakım hizmetlerinin sürdüğü belirtildi.

Açıklamada mezarlıkların tüm bakım hizmetiyle birliktebayram öncesi vatandaşların ziyaretlerine de hazır hale getirildiği ifadeedildi. 

 

Güncelleme Tarihi: 18 Eylül 2015, 13:06
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER