BELEDİYEMİZ GÜÇLÜ VE SAĞLAM BİR BELEDİYE

BELEDİYEMİZ GÜÇLÜ VE SAĞLAM BİR BELEDİYE

gundemeregli.com- Karadeniz Ereğli Belediye Başkanı Halil Posbıyık, başkan yardımcıları, daire müdürleri ve birim amirleri ile Topçalı, Hamzafakıhlı ve Bölücek Muhtarları tarafından organize edilen kahvaltıda Mahalle muhtarlarıyla bir araya geldi.

 

Karadeniz Ereğli Belediye Başkanı Halil Posbıyık, başkan yardımcıları, daire müdürleri ve birim amirleri ile birlikte Topçalı, Hamzafakıhlı ve Bölücek Muhtarları tarafından organize edilen kahvaltıda Mahalle muhtarlarıyla bir araya geldi. Toplantıya Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Cevdet Civelek de katıldı.

BELEDİYE OLDUĞUMUZ İÇİN ONURLUYUZ

HİZMETLERİMİZ SÜRECEK

Başkan Posbıyık ise yaptığı konuşmasında şunları söyledi: Burada olmamız iyi oldu. Mahallemizde yapılması gereken çalışmaları yerinde görüyoruz. Özellikle sonradan mahalle olan köylerimizde hizmetlerimizi sürdürüyoruz. Belediyemiz güçlü ve sağlam bir belediye. Kente bağlanan köyler 1,5-2 yılda önemli hizmetleri alıyor. Örneğin Korubaşı, Kocaali. Bu bölgelerde de önce kanalizasyon, ardından su ve yol çalışmalarımız sürüyor.

SEVGİYLE KARŞILANDI

Başkan Posbıyık daha sonra Hamzafakıhlı Muhtarı ve Muhtarlar Derneği Başkanı ile birlikte mahalleyi karış karış gezdi. Mahalle de yapılan ve yapılması planlanan çalışmalarla ilgili olarak teknik ekipten bilgi alan Posbıyık, yapılacak çalışmalar hakkında talimat verdi.

Mahalle sakinleri tarafından sevgi ile karşılanan Posbıyık, çocuklara çeşitli hediyeler vererek onları mutlu etti.

 

Güncelleme Tarihi: 15 Ekim 2012, 12:09
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER