Belediyespor yerini korudu

Bal ligi 8.grup 12.hafta karşılaşmasında istanbul temsilcisi Dikilitaşspor’u konuk eden Kdz. Ereğli Belediyespor, 3 puanı Alihan Tezel´in 83. dakikadaki golü ile aldı.

Belediyespor yerini korudu

Bal ligi 8.grup 12.hafta karşılaşmasında istanbul temsilcisi Dikilitaşspor’u konuk eden Kdz. Ereğli Belediyespor, 3 puanı Alihan Tezel´in 83. dakikadaki golü ile aldı. Alihan´ın yanı sıra 24. dakikada penaltı kurtaran Ereğli Belediyespor kalecisi Safa da, maça damga vurdu.

BAL Ligi 8. Grupta Beyçayırı’ndaki zemin değişimi çalışmaları nedeniyle Erdemir stadı’nda oynanan karşılaşmada İstanbul temsilcisi Dikilitaş’ı konuk eden Kdz. Ereğli Belediyespor, tek golle 3 puan aldı.

Karşılaşmanın 24. dakikasında rakip takımın kazandığı penaltı atışında Ereğli Belediyespor kalecisi Safa’nın gole izin vermediği karşılaşmanın ikinci yarısında gol için rakip kaleye yüklenen Kdz. Ereğli Belediyespor aradığı golü 83. Dakikada Alihan Tezel ile bularak 3 puanın sahibi oldu.

Ereğli Belediyespor bu galibiyetle 12. hafta sonunda puanını 26´ya çıkararak 27 puanlı lider Halide Edip Adıvar´ın ardından, Vefaspor ile birlikte 26’şar puan ve averajla 2 ve 3. sırayı paylaştı. Ereğli Belediyespor hafta sonunda ilk yarının son maçı için Bartın´a gidecek.

GÜNÜN TOPLU SONUÇLARI

Kdz Ereğli Bld. 1 – 0 Dikilitaş

Beyköy Bld. 1 – 0 Kocaalispor

Karasuspor 0 – 1 Halide Edip Adıvar SK

Leventspor 1 – 3 Bartınspor

Paşabahçe 3 – 1 Kilimli Bld.

Serdivanspor 0 – 0 Akçakocaspor

Güncelleme Tarihi: 21 Aralık 2015, 07:34
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER