BEŞ AYDA BİTİRİLEN CAMİİ

BEŞ AYDA BİTİRİLEN CAMİİ

gundemeregli.com-AK Parti Zonguldak Milletvekili Prof Dr Ercan Candan’ın yıllar önce doğup büyüdüğü alana yaptırılan Camii ibadede açıldı.Karadeniz Ereğli Organize Sanayi Bölgesi(OSB)’nde kurulu bulunan Tat Metal’in Yönetim kurulu Başkanı Akın Tatoğlu ve ortağı Hayrettin Yavuz tarafından Çolaklar mevkiisine yaptırılan Camii de ilk namaz kılınırken devam eden çalışmaları Kdz Ereğli İlçe Kaymakamı İbrahim Çay,AK Parti Zonguldak Milletvekili Prof Dr Ercan Candan yerinde inceledi.

Karadeniz Ereğli Organize Sanayi Bölgesi (OSB)’nde Çolaklar mevkisine Dönemin Zonguldak Valisi Erol Ayyıldız,TBMM Eski Başkanı ve AK Parti Zonguldak Milletvekili Köksal Toptan, AK Parti Zonguldak Milletvekilleri Prof Dr. Ercan Candan,Özcan Ulupınar ve Kdz Ereğli İlçe Kaymakamı İbrahim Çay tarafından temeli atılan Tatoğlu Camii 5 ay sonra ibadede açıldı.

-----Karadeniz Ereğli Organize Sanayi Bölgesi (OSB)’nde Çolaklar mevkisine 5 ay önce temeli atılan Tatoğlu Camiin’de de ilk namaz kılındı.

Tat Metal Yönetim Kurulu Başkanı Akın Tatoğlu ile ortağı Hayrettin Yavuz tarafından Karadeniz Ereğli Organize Sanayi Bölgesi(OSB )Çolaklar mevkiine yaptırılan camide ilk namaz kılınırken devam eden çalışmaları Kdz Ereğli İlçe Kaymakamı İbrahim Çay, AK Parti Zonguldak Milletvekili Prof Dr.Ercan Candan yerinde inceleyerek camiinin ibadethaneye açılmasından dolayı duydukları memnuniyeti dile getirdiler.

AK Parti Zonguldak Milletvekili Prof Dr Ercan Candan Mayıs ayında temeli atılan caminin çalışmalarının kısa sürede bitme noktasına geldiğini belirterek yaptığı konuşmada “ İbadete açılan caminin eksikliklerinin de kısa sürede giderilmesinin ardından çevre düzenlemesi yapılacak. Bir kez daha Akın Tatoğlu ve Hayrettin Yavuz ailelerine hassasiyetlerinden ve desteklerinden ötürü teşekkür ediyorum” dedi.

Güncelleme Tarihi: 21 Ekim 2013, 06:49
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER