BEŞEL´DEN ZİYARETLER

Zonguldak Bölge Müdürü Ahmet Sırrı Beşel Devrek Orman İşletme Müdürlüğünü ziyaret ederek göreve yeni başlayan İşletme Müdürü Aydın Kırımlı ve İşletme Müdür Yardımcısı Temel Natir´e hayırlı olsun dileklerinde bulundu.

BEŞEL´DEN ZİYARETLER
gundemeregli.com-Zonguldak Bölge Müdürü Ahmet Sırrı Beşel Devrek Orman İşletme Müdürlüğünü ziyaret ederek göreve yeni başlayan İşletme Müdürü Aydın Kırımlı ve İşletme Müdür Yardımcısı Temel Natir´e hayırlı olsun dileklerinde bulundu.
Safranbolu İşletme Müdür Yardımcısıyken Devrek İşletme Müdürü olarak atanan Aydın Kırımlı görevinde başarılı temennisinde bulunan Zonguldak Bölge Müdürü Beşel ve Yenice İşletmesinde Şef olarak görev yaparken Devrek İşletme Müdür Yardımcısı olarak atanan Temel Natır ile bir süre sohbet eden Zonguldak Bölge Müdürü Sırrı, bunun bir bayrak yarışı olduğunu, daha önce bu makamlarda görev yapan meslektaşlarının bıraktığı yerden hizmete devam etmek için azim ve kararlılıkla çalışmaları gerektiğini vurguladı. İşletme Şefleri ve personelle de görüşen Bölge Müdürü Ahmet Sırrı incelemelerinin ardından Devrek’ten ayrıldı.
Güncelleme Tarihi: 26 Temmuz 2014, 09:53
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER