Bilgi Eczanesi Açıldı

Kdz. Ereğli İlçesi’nde Serbest Muhasebeci Mali Müşavir Kazım Bilgi’nin kızı Gizem Bilgi’nin sahipliğini yaptığı “Bilgi Eczanesi” açıldı.

Bilgi Eczanesi Açıldı


Kdz. Ereğli İlçesi’nde Serbest Muhasebeci Mali Müşavir Kazım Bilgi’nin kızı Gizem Bilgi’nin sahipliğini yaptığı “Bilgi Eczanesi” açıldı. Müftü Mahallesi Erdemir Caddesi No:38 /B’ de hizmet verecek olan Bilgi Eczanesinin açılışına, Kdz. Ereğli Belediye Başkanı Opr Dr Hüseyin Uysal, Kdz. Ereğli Ticaret ve Yönetim Kurulu Başkanı Yaşar Tetiker, Belediye Meclis Üyeleri, Gazetemiz İmtiyaz Sahibi Çetin Eser, İlçede faaliyet gösteren Muhasebeciler ve çok sayıda davetli katıldı. Açılış öncesi konuşma yapan Kdz. Ereğli Belediye Başkanı Opr Dr Hüseyin Uysal, Yeni Açılan Eczanenin İlçeye hayırlı olmasını temennisinde bulunarak, “Gizem hanım’ın ve Bilgi Eczanesinin açılışında sizlerle beraber olmaktan son derece mutluyum. Bu eczanenin ilçemize, ilimize ve ülkemize hayırlı olmasını diliyorum. Halkımızda inşallah buradan şifalar elde edecek. Bende Bilgi ailesini ve kızımızı tebrik ediyorum, bol kazançlar diliyorum. Allah mahcup etmesin hayırlı kazançlar diliyorum” dedi.

KDZ. EREĞLİ’NİN GELECEĞİNE GÜVENMESİNİ İSTERİZ

Kdz. Ereğli Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Yaşar Tetiker ise yaptığı konuşmada,”Her şeyden önce bu değerli prenses evladımız bir müteşebbis olarak Kdz Ereğli’nin geleceğine güvenmiş, tebrik ediyorum kendisini. Kdz Ereğli’nin geleceğine güvenmenizi isteriz, değerli belediye başkanım burada, çalışanlar burada, öne çıkmış insanlar burada, her şey çok daha güzel olacak, çok daha hayırlı olacak inşallah. Önemli olan destek vermek, sizin umutlarınız, her şeyi kaybedeceğiz umudumuzu kaybetmeyeceğiz” dedi. Eczanenin açılış Kurdelesi Başkan Uysal, Tetiker ve Bilgi Eczanesi Sahibi Gizem Bilgi tarafından kesildi. Açılış verilen ikramlarla son buldu.

Güncelleme Tarihi: 12 Şubat 2016, 12:59
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER