BİLGİ YARIŞMASI NEFES KESTİ

BİLGİ YARIŞMASI NEFES KESTİ
gundemeregli.com-Zonguldak Bülent Ecevit Üniversitesi Ereğli Eğitim Fakültesi Fen Bilgisi öğretmenliği Ana bilim dalı 3. Sınıf öğrencileri tarafından Topluma Hizmet Uygulamaları dersi kapsamında “Fen’i Biliyorum” adlı bilgi yarışması düzenlendi.

Ereğli Eğitim Fakültesi Spor Salonunda gerçekleştirilen bilgi yarışmasına, Ereğli Eğitim Fakültesi Dekan Yardımcısı Doç. dr Soner Yavuz, Ereğli Eğitim Fakültesi Danışman Hocası Doç dr Süleyman Yaman, Atatürk ortaokulu müdürü Gürol Keserci ve çok sayıda öğrenci katıldı.

Ereğli Eğitim Fakültesi Danışman Doç dr Süleyman Yaman, Koordinatörlüğünde, Ereğli Eğitim Fakültesi Öğrencileri Fatma Demirci, Erdem Koç, Taner Adıtepe, Esra Türem, Elif Gider Topluma Hizmet Uygulamaları dersi kapsamında seçtikleri Atatürk Orta Okulu 7. Sınıf öğrencileri arasında 7 sınıf belirleyerek, her sınıftan seçtikleri 3’er öğrenci arasında bilgi yarışması düzenlediler. Yarışma sonunda birincilere Tablet, İkincilere Kulaklık ve MP 3 , Üçüncülere ise sürpriz hediyeler verildi.

Fen’i Biliyorum adlı bilgi yarışması ile öğrencilere Eğitim ve öğretim yapabilecek bilgi, beceri ve deneyim kazanmaları açısından bu tür etkinlik gerçekleştirdiklerini belirten Ereğli Eğitim Fakültesi Fen Bilgisi öğretmenliği Ana bilim dalı 3. Sınıf öğrencisi Fatma Demirci gazetecilere yaptığı açıklamada;  “Topluma Hizmet Uygulamaları dersi kapsamında ” Fen’i Biliyorum”  adlı, bilgi yarışmamızda Atatürk ortaokulu 7. Sınıf öğrencilerini seçtik, toplamda 7 sınıf vardı, her sınıftan 3’er öğrenci belirledik ve yarıştırdık, yarışma sonunda birinci, ikinci ve üçüncü olan öğrencilerimize hediyeler verdik, dereceye giremeyen arkadaşlarımıza ise teselli ödülleri verdik  “ dedi.

Demirci, “Denizcilik Fakültesi Öğrencilerine (Grup Rıhtım) ve Öğrencilere verilen tabletler konusunda sponsorluk sağlayan EBİL Eğitim Yazılım ve Danışmanlık Limited Şirketi Sahibi Fevzi Likoğlu’na teşekkür etti.

Atatürk Ortaokulu Müdürü Gürol Keserci, projenin gerçekleşmesinde emeği bulunan Ereğli Eğitim Fakültesi öğretim görevlileri ve öğrencilerine teşekkür etti.

 

 

 

Güncelleme Tarihi: 10 Mayıs 2014, 08:40
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER