Bilim Şenliğinin kapanış yemeği ile sona erdi

Kdz. Ereğli Belediyesi, Türkiye Bilimsel ve Teknolojik Araştırma Kurumu (TÜBİTAK), Bülent Ecevit Üniversitesi Ereğli Eğitim Fakültesi ve İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü işbirliği ile 20-21 Mayıs tarihleri arasında düzenlenen Bilim Şenliğinin kapanış yemeği yapıldı.

Bilim Şenliğinin kapanış yemeği ile sona erdi


Kdz. Ereğli Belediyesi, TürkiyeBilimsel ve Teknolojik Araştırma Kurumu (TÜBİTAK), Bülent Ecevit ÜniversitesiEreğli Eğitim Fakültesi ve İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü işbirliği ile 20-21Mayıs tarihleri arasında düzenlenen Bilim Şenliğinin kapanış yemeği yapıldı. Şenlikorganizasyonunun oluşumunda katkısı bulunanlara teşekkür plaketleri takdimedildi.

Kdz. EreğliBelediye Başkanı Hüseyin Uysal’ın, Belediyeler Birliği Olağan Meclis Toplantısıiçin şehir dışında olması nedeniyle katılamadığı organizasyona, Bülent EcevitÜniversitesi Ereğli Eğitim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Ali Azar, Belediye BaşkanYardımcıları İbrahim Cöbek ve Alptekin Dursun, İlçe Milli Eğitim Müdürü NumanKorkmaz, Okul Müdürleri ve öğrenciler katıldı.

Kdz. EreğliBelediyesi adına açılış konuşması yapan Bilim Şenliği-2 etkinliğinin projeyürütücüsü Ersin Kaya, güzel bir etkinliği daha geride bırakmanın mutluluğunuyaşadıklarını belirterek, başta Başkan Uysal olmak üzere, emeği geçen herkeseteşekkür etti.

TEŞEKKÜR PLAKETLERİ VERİLDİ

Düzenlenenkapanış yemeğinde Bilim Şenliği-2 projesinin başlangıcı, geliştirilmesi veoluşumundaki  katkılarından dolayı,Bülent Ecevit Üniversitesi Ereğli Eğitim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Ali Azar,İlçe Milli Eğitim Müdürü Numan Korkmaz, Zübeyde Hanım Mesleki ve Teknik AnadoluLisesi Müdürü Uğur Yağmur ve Fen Lisesi Müdürü Alaattin Pekdemir’e teşekkürplaketleri,  Belediye Başkan Yardımcısıİbrahim Cöbek, Ereğli Meslek Yüksek Okulu Müdürü Doç.Dr.Aysel Memiş, Kdz.EreğliAnadolu Lisesi Müdürü Ahmet Bal, Ereğli Teknik ve Endüstri Meslek Lisesi MüdürüAdnan Döner ve Cumhuriyet Ortaokulu Müdürü Üçler Sarıkaya’ya ise Başkan Yardımcısı Alptekin Dursun tarafındanverildi.

 

 

                   

 

Güncelleme Tarihi: 26 Mayıs 2016, 06:41
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER