BİODERMA ÜRÜNLERİ

Dermokozmetik ve cilt bakımı alanında Türkiye ve Avrupa´da en çok büyüyen markalardan biri Bioderma

BİODERMA ÜRÜNLERİ
Bioderma

Bioderma cilt bakım ürünleri, son 10 yılda özellikle Avrupa geneli ve Türkiye’de cilt bakımı ve dermokozmetik alanından en ızlı büyüyen markaların başında geliyor.  Hassas ciltler için Sensibio, Yağlanma ve akne sorunu yaşayan ciltler için Sebium, Nemsiz kuru ciltler için Hydrabio, Atopik ve toleransı düşük ciltler için Ato ve güneş koruma ürünleri serisi olarak ta Bioderma Photoderm Güneş ürünleri serisini üreten bioderma , dermatoloji uzmanı cilt doktorları tarafından da oldukça yoğun olarak önerilmekte.  Saç bakımı ve saç sorunları için Node şampuan serisi ve tahriş olmuş ciltler için ise Cicabio serisi ürünler mevcut.

Markanın Tükiye genelinde 1500’e yakın bayii eczanesi bulunmakta.  Dermokozmetik ürünler satan hemen hemen her eczane mutlaka bioderma ürünlerini de bulundurmakta. BU da markanın dermokozmetik piyasasının vazgeçilmez unsurlarından olduğunun bir göstergesi.

Bilindiği üzere, bir çok cilt probleminde sadece ilaç niteliği taşıyan ürünler yeterli gelmiyor. Bu durumda tedaviye destek olarak dermokozmetik cilt bakım ürünleri  önerilmekte. Bazı durumlarda ise ilaç tedavisinin  sebep olduğu bazı  yan etkileri azaltmak ve tedavinin konforunu arttırmak amacı ile yine dermokozmetik ürünlere müracaat ediliyor. de bu amaçla kullanılan bir çok ürüne sahip.

firması Fransa merkezli bir firma. Şirketin  üretim tesisleri Lyon kentinde.  Fransa dermokozmetik alanında bir çok markaya ve teknolojik birikime sahip. Dermatoloji, kozmetik ve parfüm sektöründe bir çok yetişmiş personele sahip ülke  , bu alanda hem insan kaynaklarını hem de pazarlama gücünü çok iyi kullanmakta. Fransa kendi markalarının yanında , dünya genelinde bir çok başka üreticiye de hammadde ve danışmanlık hizmetleri pazarlamakta.

Cilt bakımı ve güneşten koruma modern dünya insanının vazgeçilmez bir yaşam tarzı haline gelmiş durumda. Günlük yaşam stresi, doğallıktan uzak hayat tarzı, çevresel etkiler , yorucu şehir hayatı gibi sebeplerle insanların ciltleri yorulmakta ve sorunlar yaşamakta. Bunun yanında , seboreik dermatit, akne, sivilce, siyah nokta ve göznek problemleri gibi cilt sorunları için de bu tip ürünler hemen hemen herkesin banyosunda bulunmakta. 

Bioderma markasının hemen hemen tüm dünyada bilinen ve en çok kullanılan ürünü   Bioderma Sensibio H2O . Bu micellar temizleme suyu hem makyaj temizliğinde hem de hassas ciltlerin günlük temizliğinde kullanılan oldukça popüler bir ürün.   Bunun yanında cildin kendini yenilemesi ve onarması için gereken tüm mineral vitamin ve proteinleri bir arada içeren formüle sahip Bioderma Matricium  da diğer bir popüler ürün olma özelliğini taşıyor.

Güncelleme Tarihi: 25 Mayıs 2013, 13:24
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER