BİR KİŞİ CAN VERDİ

Ereğli´de bir kişi geçirdiği trafik kazası sonrasında can verdi.

BİR KİŞİ CAN VERDİ
gundemeregli.com-Ereğli ilçesine bağlı Külah köyünde motosikletin traktöre çarpması sonucu 1 kişi hayatını kaybetti.
Edinilen bilgilere göre kaza Ereğli ilçesine bağlı Külah köyünde meydana geldi. Şaban Acar (49) plakası olmayan motosiklet ile tomruk yüklü Coşkun Aydoğan’ın (20) kullandığı 67 LE 993 plakalı traktöre çarptı. Çarpmanın etkisi ile motosiklet sürücüsü bir süre yerde sürüklendi. Çevredeki vatandaşlar kaza sonrası olay yerine ambulans çağırdılar. Kazadan yaklaşık 15 dakika sonra olay yerine ulaşan sağlık görevlileri yapılan tüm müdahalelere rağmen motosiklet sürücüsü Şaban Acar’ı kurtaramadılar. Evli ve iki çocuk babası tarım işçisi Acar olay yerinde hayatını kaybetti. Acar’ın cenazesi cumhuriyet savcısının yaptığı incelemenin ardından ceset torbasına konularak ambulans ile otopsi yapılmak üzere Ereğli Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı.
Motosiklet sürücüsü Şaban Acar’ın alkollü olduğu belirtildi. Kazada motosiklet sürücüsü ile traktör sürücüsünün ehliyetlerinin olmadığı öğrenildi.
Acar’ın yakınları kaza yerinde gözyaşlarına boğulurken, traktör sürücüsü Coşkun Aydoğan ise jandarma ekipleri tarafından gözaltına alındı.
Jandarma ekipleri kaza ile ilgili soruşturma başlattılar.
Güncelleme Tarihi: 07 Eylül 2013, 06:51
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER