BİR KİŞİ EVİNDE ÖLÜ BULUNDU, İŞÇİNİN BOYNU KIRILDI

BİR KİŞİ EVİNDE ÖLÜ BULUNDU, İŞÇİNİN BOYNU KIRILDI
gundemeregli.com- Zonguldak son bir kaç günü adli olarak yoğun geçirdi İşte tüm ayrıntıları ile  yaşanlan olaylar.... 
Zonguldak merkezde bir kişi alacağını tahsil edemediği kişinin aracını aldı.
Edinilen bilgilere göre Şikayetçi N.G. isimli şahıs, yine aracını müşteki İ.Ö. şahıstan satın aldı. Aralarında resmi satış yapmayan sahıslar alacak verecek yüzünden tartışma yaşadı.  Müşteki İ.Ö. isimli şahsın kardeşi olan şüpheli şahsın N.G. isimli şahıstan 4 Bin TL olan alacağını tahsil etmek için bahse konu yerde bulunan aracı aldığı tespit edildi. Olayla ilgili çok yönlü soruşturma başlatıldı.

Dünya Haritası çaptı

Evinde ölü bulundu

Kdz. Ereğli ilçesinde tansiyon ve kalp rahatsızlığı bulunan  bir vatandaş yalnız yaşadığı evinde ölü bulundu.

Edinilen bilgilere göre, H.H.K isimli şahsın yakınları tarafından, evinde ölü olarak bulunması üzerine, araştırma başlatıldı.

Maktulun yalnız yaşadığı evinden 27 Şubat günü rahatsızlanması nedeniyle kardeşi S.T. isimli şahıs tarafından hastaneye götürüldüğü ve muayene sonra tekrar eve bırakıldığı ifade edildi.

Yine kardeşi tarafından kontrol etmek amaçlı 28 Şubat  günü tekrar eve gelen kardeşinin maktulün kapıyı açmaması üzerine, balkonundan ikamete girmesi ile acı tabloyla karşılaştı.

 Şahsın ağabeyini yatak odasında, yatakta hareketsiz olduğunu görmesi üzerine ambulans çağırdığı, gelen görevlilerin maktülün ölü olduğunu belirlemesi üzerine şahısın kesin ölüm nedenin belirlenmesi için adli tıp kurumuna gönderildiği ifade edildi.

Olayla ilgili çok yönlü soruşturma başlatıldı.

 İşçinin boynu kırıldı

Kdz Ereğli ilçesinde bir işyerinde kaza yapan şahısın boynunda kırık olduğu belirlendi.

Edinilen bilgilere göre, Ereğli ilçesi Bağlık mahallesinde bir işyerinde çalışan Y.A isimli şahıs iş kazası geçirdi.

Yaşanan iş kazasının ardından boynunda kırık tespit edilen şahsın  B.E.Ü. Eğitim ve Araştırma Hastanesine sevk edildiği ve hayati tehlikesinin bulunduğu tespit edildi.

 Olay sonrasında işçilerden sorumlu ekip başı gözaltına alırken, olayla ilgili tahkikata başlandı.

 Kazak ve eşofmanları çaldılar

Devrek ilçesinde bir işyerine giren hırsızlar 15adet kazak ile 10 adet eşofman çaldılar.

Edinilen bilgilere göre, İ.A isimli şahsın sabah işyerine geldiğinde, havalandırma camının, demir korkuluklarının kırık olduğunu ve pencerenin açık olduğunu gördü.

İşyerindeki 15 adet kazak, 10 adet eşofmanın yerinde olmadığını şahıs yaşanan olayı emniyet güçlerine bildirdi. Olay yeri inceleme ekibinin yapmış olduğu çalışmada 1 adet parmak izine ulaşan ekipler, şüpheli şahıs veya şahısların aranmasına başladı.

 Sobayı yakarken, yüzünü yaktı

Alaplı ilçesinde bir kişi kazayla yüzünü yaktı.

Edinilen bilgilere göre işyerinde bulunan sobayı benzin ile yakmak isteyen A.K isimli şahıs,  sobanın birden alev alması ile yüzünü yaktı.

Olay önceki gün sabah saatlerinde yaşandı. A.K, işyerinde çalıştığını, sabah saatlerinde işyerine gelerek sobayı yakmak için şişe içerisinde bulunan benzini ateşin üzerine döktü. Ateşin birden parlayarak yüzünü akan şahıs Ereğli Devlet Hastanesine sevk edildi.

Hayati tehlikesi  devam eden şahsın tedavisi sürerken, olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

 

Güncelleme Tarihi: 02 Mart 2013, 16:00
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER