Bir tabanca,105 hap, 17 gram esrar..

Zonguldak´ın Alaplı ilçesinde düzenlenen iki ayrı operasyonda bir adet tabanca 105 hap ve 17 gram esrar ele geçirildi.

Bir tabanca,105 hap, 17 gram esrar..

Zonguldak´ın Alaplı ilçesinde düzenlenen iki ayrı operasyonda bir adet tabanca 105 hap ve 17 gram esrar ele geçirildi.

Alaplı Kaymakamı Altuğ Çağlar, ilçe Emniyet Müdürü Erkan Tektaş ve İlçe Jandarma Komutanı Yüzbaşı Emre Balci’nin koordinesi ile ilçede suç teşkil edecek olayların üzerine kararlılıkla gidilmesi vatandaşları memnun ederken, Alaplı Emniyet Müdürlüğünün son zamanlarda uyuşturucuya yönelik operasyonları ses getiriyor.

Edilinen bilgiye göre,bir ihbarı değerlendiren Alaplı Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro Amirliği ekipleri A.A’nın (45) üzerinde bir adet tabanca ele geçirdi. A.A gözaltına alınırken, emniyetteki sorgusunun ardından adliyeye sevk edildi. Öte yandan ilçedeki denetimlerini arttıran laplı Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro Amirliği ekipleri şüphelendikleri 14 plakalı bir aracı durdurarak inceleme yaptı. Araçta bulunan F.Ş(34) ve C.Ö(28) şahısların üzerinde ve araçta yaptıkları incelemede 105 hap ve 17 gram esrar ele geçirildi. Zanlılar’ın emniyetteki sorgularının ardından çıkarıldıkları mahkemece tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.

POLİSİN DİKKATİ 14 KİLO ESRARI YAKALATTI

Zonguldak´ın Alaplı ilçesinde polisin şüphesi ve dikkati üzerine bir otomobilde yapılan aramada 14 kilo esrar ve 12 gram kokain ele geçirdi.

Edinilen bilgiye göre Alaplı Emniyet MüdürlüğüAsayiş ve Büro Amirliği ekipleri Alaplı ilçe girişi Yalı Kavşağı mevkisinde yaptıkları rutin kontroller sırasında Tufan K (33) yönetimindeki 67 AD 718 plakalı otomobili durdurdu. Şahısdan şüphelenen ekipler otomobilde yaptıkları incelemede 14 kilo esrar ve 12 gram kokain ele geçirdi.

Söz konusu şahıs gözaltına alınırken, emniyetteki sorgusunun ardından adliyeye çıkartılacağı belirtildi.

Güncelleme Tarihi: 15 Şubat 2016, 10:54
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER