Bira içtikten sonrasını hatırlamıyorum

Zonguldak’ın Alaplı ilçesinde yaşayan 20 yaşındaki E.M. isimli genç kız, arkadaş ortamında tanıştığı 25 yaşındaki O.Ş.’nin içkisine ilaç atıp uyuttuktan sonra kendisine tecavüz ettiğini iddia ederek şikayetçi oldu

Bira içtikten sonrasını hatırlamıyorum
Zonguldak’ın Alaplı ilçesinde yaşayan 20 yaşındaki E.M. isimli genç kız, arkadaş ortamında tanıştığı 25 yaşındaki O.Ş.’nin içkisine ilaç atıp uyuttuktan sonra kendisine tecavüz ettiğini iddia ederek şikayetçi oldu. Şikayet sonrası açılan davada O.Ş. hakkında ‘nitelikli cinsel saldırı’ suçundan 18 yıl hapis istemiyle dava açıldı.
25 Haziran 2014’te meydana gelen olayda, 25 yaşındaki Onurhan Ş. ile 20 yaşındaki E.M. isimli genç kız arkadaş ortamında tanıştı. Daha sonra O.Ş., E.M. ile Facebook üzerinden arkadaşlık kurmak istedi. Genç kıza sürekli buluşmak ve görüşmek istediği yönünde mesajlar atan O.Ş., sonunda E.M.’yi buluşmak için ikna etti. E.M. ise, O.Ş. ile buluşmaya kendisini rahat bırakmasını söylemek için gittiğini öne sürdü. İddialara göre, daha sonra gece saat 02.00 sıralarında buluşan E.M. ile O.Ş., otomobili tenha bir yere çekerek alkol almaya başladı. O.Ş.’nin verdiği biradan içen genç kız daha sonra kendinden geçti ve O.Ş.’nin sevgilisi G.E.’nin evinde yarı çıplak bir şekilde uyandı. Olaydan bir hafta sonra polise başvuran E.M., O.Ş.’den şikayetçi oldu. Şikayetin ardından O.Ş. hakkında ‘nitelikli cinsel saldırı’ suçlamasıyla 18 yıl hapis istemiyle dava açıldı ve tutuksuz yargılanmasına başlandı.

SANIK: KENDİ RIZASIYLA İLİŞKİYE GİRDİK
Zonguldak Adliyesi 2’nci Ağır Ceza Mahkemesi’nde görülen davada, tutuksuz yargılanan O.Ş. hakim karşısına çıktı. Mahkemede içkisine ilaç atıldıktan sonra tecavüze uğradığını iddia eden E.M. de hazır bulundu. ‘Nitelikli cinsel saldırı’ suçlamasıyla 18 yıl hapis cezası ile yargılanan O.Ş., mahkemede verdiği ifadede suçlamaları kabul etmeyerek E.M. ile araçta bir süre oturduktan sonra eve gittiklerini söyledi. Daha sonra evde E.M. ile kendi rızası ile ilişkiye girdiklerini ileri süren O.Ş., kendisine iftira atıldığını söyledi.

MAĞDUR: “BİRA İÇTİKTEN SONRASINI HATIRLAMIYORUM”
‘Nitelikli cinsel saldırı’ suçlamasıyla yargılanan sanık O.Ş.’nin mahkeme heyetine verdiği ifadesinin ardından söz hakkı verilen E.M. ise ifadesinde, “Beni sürekli rahatsız ediyordu. Evimin önünde olduğunu gördüm. 10 dakika görüşebileceğimizi söyledim. Aracına bindim. Arabaya binince benden, ‘sen haklısın’ diyerek özür diledi. Deniz kenarında arabayı durdurdu. Susadığım için su istedim. Bana su olmadığını söyledi. Açık bira vardı. Ondan bir yudum içtim. Ondan sonrasını hatırlamıyorum. Sabah uyandığımda yarı çıplaktım. Sonra boğazımı sıkarak olanları kimseyi anlatmamam konusunda beni tehdit etti” dedi.
Dava, tanıkların dinlenilmesi ve olayın daha çok yönlü araştırılması için ileri bir tarihe ertelendi.
Güncelleme Tarihi: 10 Ekim 2015, 12:02
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER