Bizi, kimse Suriye gibi yapamayacak

Bizi, kimse Suriye gibi yapamayacak

Bizi, kimse Suriye gibi yapamayacak

Zonguldak’ın Ereğli İlçesi’nde Pazarcılar Odası Başkanı Fehmi Taşkın ile Tuhafiyeciler Odası Başkanı Mustafa Gündüz, tutulan demokrasi nöbetlerinin, vatan sevgisi ruhu ile devam ettiğini bildirdiler.15 Temmuz darbe girişimine tepkiler sürüyor. Taşkın, Kapalı Pazaryeri’nde gazetecilere yaptığı açıklamada, demokrasi nöbetlerine katıldıklarını söyledi. Türkiye’nin Suriye gibi içyapısı karışık bir ülke haline dönüştürülemeyeceğini ifade eden Taşkın, şöyle konuştu:

“BİZİ, KİMSE SURİYE GİBİ YAPAMAYACAK”

“Güzel yurdumun güzel insanlarının çabasını tebrik ediyorum. Bu demokrasi nöbetinin devamında, güzel pazarımızdaki esnaf arkadaşlarımızla birlikte aynı şekilde, demokrasi nöbetine devam etmekteyiz.
Güzel komutan değerli Cumhurbaşkanımız vermiş olduğu emirle, bize düşen görevleri, milletimiz, bayrağımıza, vatanımıza ve devletimize sahip çıkmak için, hepimiz bir arada omuz omuzayız.
Bu kötü insanları, güzel vatana ihanet edenleri; şu bollukla yaşayan güzel Türkiye’ye kötülük edenlerin Allah’ım inşallah belalarını verir. Onları bu ülkeden yok eder.
Bu vatana kimse ihanet edemez. Bu kötü insanların, belli ki kulaklarına ezan okunmamış. Bunlara ne yapsak azdır. Bizim, bu vatandan başka gidecek hiçbir yerimiz yoktur. Bizi, kimse Suriye gibi yapamayacak. Bizim, önce Allah’ımız vardır. Sonunda ise Türk milleti büyüktür.”

“DIŞ GÜÇLER TEKRAR DEVREYE GİRECEKLERDİR”

Gündüz de, yaşanan süreç sonrası provoketif olayların yaşanabileceğini, bu durum karşında ise sağduyulu davranılması gerektiğini savunarak şu ifadeleri kullandı:
“Devlet ve milletimize yapılan bu çirkin saldırıyı, ihaneti şiddetle kınıyoruz. Bu saldırı, dış mihrakların bir oyunudur. Bundan sonra ki süreçte, tüm vatandaşların duyarlı olmasını istiyoruz. Bundan sonra da, ülkeyi karıştırmak isteyen dış güçler tekrar devreye gireceklerdir. Taşkınlık yapmadan, aramızdaki hainlere, bölücülere izin vermeyelim. Birlik ve düzenimize, bayrağımıza ihanet eden insanları, esnaf ve oda temsilcileri olarak kınıyoruz.”

Güncelleme Tarihi: 22 Temmuz 2016, 12:19
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER