Bizler misafir değil ev sahibiyiz

Kdz. Ereğli Belediye Başkanı Opr Dr Hüseyin Uysal AK Parti Ereğli İlçe Başkanı M.Fatih Çakır’a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Bizler misafir değil ev sahibiyiz

Kdz. Ereğli Belediye Başkanı Opr Dr Hüseyin Uysal AK Parti Ereğli İlçe Başkanı M.Fatih Çakır’a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

23 Kasım’da gerçekleştirilen AK Parti Kdz Ereğli İlçe kongresinde Tek adaylı yapılan kongre’ de yeniden başkanlığa seçilen Çakır ve ekibine hayırlı olsun ziyaretinde bulunan Uysal,30 Mart yerel seçimlerin ardından her iki-üç ayda bir Ak Parti Ereğli İlçe Teşkilatını ziyaret ettiğini belirterek, şunları söyledi; “Bizler Misafir değiliz ev sahibiyiz, daha öncede grup toplantılarımızda geldik, Seçimlerden sonra her ay iki yâda üç defa buraya geliyoruz. Bugünkü ziyaretimizin amacı ise hem yeni yönetimi tebrik etmek, hemde i-adeyi ziyarette bulunduk” dedi.

BAŞKANIMIZ TEŞKİLATIMIZA İHTİYAÇ DUYDUĞU HER AN YANINDAYIZ
 
AK Parti Kdz. Ereğli İlçe Başkanı M.Fatih Çakır ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek yaptığı konuşmada şunları söyledi;“Bende Belediye Başkanımıza ve Belediye meclis üyelerimize bizlere hayırlı olsun ziyaretinde bulunduklarından dolayı teşekkür ediyorum. Ereğli, malum hep birlikte çalışacağımız kadro, Birbirimizi iyi tanıdığımız ve tam anlamıyla bir ekibiz, Sayın Belediye başkanımızın bize her zaman teşkilatımıza ihtiyaç duyduğu her an yanında olduğumuzu açıkça ifade etmek istiyorum. Amacımız, Ereğli´de daha mutlu insanların yaşadığı bir şehir oluşturmak. Bu noktada da belediye başkanımıza sonuna kadar destek veriyoruz. Seçimlerde olduğu gibi bundan sonraki yaşamında, çalışmalarında da her zaman yanındayız, destekçisi olduğumuzu da ifade etmek istiyorum” şeklinde konuştu.

Gerçekleştirilen ziyarette, İl Genel ve Belediye meclis üyelerinin yanı sıra AK parti Ereğli İlçe Teşkilatı Yönetim Kurulu üyeleri hazır bulundu.

Güncelleme Tarihi: 15 Aralık 2014, 16:18
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER