BÖLGE HALKIMIZIN BAYRAMINI KUTLUYORUM

Karadeniz Ereği Belediye Başkanı Opr. Dr. Hüseyin Uysal, yayınladığı bir mesajla Ereğlili hemşerilerinin, bölge halkının, ülkemizin ve bütün İslâm âleminin Ramazan Bayramı´nı kutladı.

BÖLGE HALKIMIZIN BAYRAMINI KUTLUYORUM

gundemeregli.com-Karadeniz Ereği Belediye Başkanı Opr. Dr. Hüseyin Uysal, yayınladığı bir mesajla Ereğlili hemşerilerinin, bölge halkının, ülkemizin ve bütün İslâm âleminin Ramazan Bayramı´nı kutladı.

Mesajında, bayramın önemine ve Ramazan ayının insan üzerinde bıraktığı olumlu izlere değinen Başkan Uysal mesajında şu ifadelere yer verdi:

Değerli Ereğlililer; Yardımlaşma duygularının ön plana çıktığı, oruç tuttuktan sonra iftarı heyecanla bekleyen, dua ve bereket dolu bir Ramazan ayı yaşadık. Zaman geldi sizlerle birlikte iftar çadırımızda iftar açmanın sevincine ortak olduk. Çok şükür Ramazan bayramına da ulaştık. Şimdi bu bayram sevincimizi, ailemizle, dostlarımızla, komşularımızla ve akrabalarımızla paylaşacağız. Bayramlar, dünya telaşının bir kenara bırakıldığı, şefkat, hürmet, ikram ve sohbet günleridir. Bu yüzdendir ki, gönüllerimiz huzur, sevinç ve mutlulukla dolar. Bayramda büyüklerimizin ellerini öpüp, çocukları sevindireceğiz. Dargınlıkları, küskünlükleri unutup barışacağız, barıştıracağız. Ramazan boyunca ülkemizde ve kentimizde yaşanan huzur iklimine karşın, İslâm Dünyası´nda kan ve gözyaşı dinmedi. Gazze´de çoluk çocuk demeden İsrail bombaları tarafından vurulan Filistinlilere el uzatmak her Müslüman´ın vazifesidir. Sadece Gazze mi? Kerkük´te, Musul´da, Kırım´da ve Doğu Türkistan´da akan gözyaşları ve kan da bu bayramda içimize akıyor. Bu yüzden dolu dolu bir bayram sevinci de yaşayamıyoruz. Bu duygularla başta ülke halkımız olmak üzere Karadeniz Ereğlili hemşerilerimizin, bölge halkımızın ve tüm İslam âleminin bayramını kutlar huzur dolu mutlu günler dilerim.

Güncelleme Tarihi: 26 Temmuz 2014, 11:47
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER