BOZKURT VE YAZICIOĞLU´NA PLAKET VERDİ

BOZKURT VE YAZICIOĞLU´NA PLAKET VERDİ
gundemeregli.com-Kdz. Ereğli ilçesinde Muhtarlar Derneği Başkanı Şakir Başol, derneğe verdikleri desteklerden dolayı işadamı İlhan Yazıcıoğlu ile Av. Saffet Bozkurt’a plaket verdi.
Kdz. Ereğli Muhtarlar Derneği Başkanı Şakir Başol ilk olarak Av. Saffet Bozkurt’u ziyaret ederek teşekkür plaketi verdi. Av. Saffet Bozkurt’un Ereğli’nin birçok köyündeki cami, okul ve yol gibi hizmetlere önemli katkılar sunduğunu belirten Başol, “Sayın Avukatımız Saffet Bozkurt’un köylerimize çok önemli hizmetleri olmuştur. Yoksul insanlarımıza yaptığı yardımların yanı sıra köylerimizdeki cami, okul, yol, spor kulüpleri gibi birçok hizmete destek vermiştir. Kendisi Muhtarlar Derneği’ne de her zaman yardımcı oluyor. Saffet beye yaptığı bu hizmetlerden dolayı teşekkür plaketi sunmak için buradayız. Kendisi kısa bir zaman önce ameliyat oldu. Bu nedenle de kendisine geçmiş olsun diliyoruz” dedi. Muhtarların halkla direk bağlantı kuran ve halka en yakın seçilmişler olduğunu ifade eden Av. Saffet Bozkurt ise “Birçok muhtarımız bizim köylere hizmet etmemize vesile oldu. Bu nedenle kendilerine müteşekkirim. Biz gücümüzün yettiği ölçüde memleketimize hizmet etmeyi sürdüreceğiz” diye konuştu.
Başol, Bozkurt’un ardından Yazıcıoğlu Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı İlhan Yazıcıoğlu’nu da ziyaret ederek kendisine teşekkür plaketi sundu. Başol burada yaptığı konuşmada ise şunları söyledi; “Sizlerin varlığı bizlere güç veriyor. Derneğimize ve muhtar arkadaşlarımıza verdiğiniz maddi-manevi katkılardan dolayı şükranlarımızı sunuyoruz.” Muhtarların halkın çimentosu olduğunu ifade eden Yazıcıoğlu Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı İlhan Yazıcıoğlu ise bundan sonra da desteklerini sürdüreceklerini söyledi.
Güncelleme Tarihi: 23 Ocak 2014, 15:47
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER