BU ANNELER GÜNÜNE YAKIŞMADI

BU ANNELER GÜNÜNE YAKIŞMADI

gundemeregli.com-

Bir Market tarafından hizmet ömrünü tamamladığı gerekçesiyle çöpe atılan sebze ve meyveleri toplayarak besinlerini temin etmeye çalışan annenin, Çöp konteynırı önünde kucağındaki çocuğu yere bırakarak,  konteynırı yere devirmesi ve ardından çöpten işe yarayacak sebze araması yürekleri dağladı.

Sonuçta çöpten domates biraz salata ve biber bulan annenin dramı objektiflere bu şekilde yansırken, bir yaşındaki minik çocuğun payına bu ekmek kavgasından ise biber dolma düştü.

Çöp konyernırı önünde çekilen bu fotoğraf ülkemizde işte anneler gününde iç acıtan anne ve çocuk manzarası olarak değerlendirildi.

Ereğli İlçesi Göztepe bulunan Özel bir firmaya ait Marketin çöp konteynırı mesken tutan anne kucağındaki bebeği ile bir Türkiye gerçeğini tüm çıplaklığı ile ortaya koyarken,  yetkililer

 Bir Market tarafından hizmet ömrünü tamamladığı gerekçesiyle çöpe atılan sebze ve meyveleri toplayarak besinlerini temin etmeye çalışan annenin, Çöp konteynırı önünde Kucağındaki çocuğu yere bırakarak,  konteynırı yere devirmesi ve ardından çöpten işe yarayacak sebze araması bu kadar da olmaz dedirttirdi. 

İlçede gün boyu çöpleri karıştırarak yiyecek bir şeyler arayan anneler, çöp içersinden yiyecek besin bulmanın yolunu arıyorlar.  

Kucağındaki minik çocuğu yere bırakarak devirdiği çöp konteynırı içinde sebzeleri alarak çocuğun önüne koyan anne ve çocuğun dramı çevreden geçen vatandaşların şaşkın bakışlarına neden oluyor.

Annesinin topladığı sebzeleri önce eline alan ardından tadına bakan bu minik çocuğun mikrop kapmasından korkulurken,  annenin çevredekilere aldırış etmeden çöpleri karıştırmaya devam etmesi üzüntü yarattı.

Çevrede bulunan vatandaşlar yıllardan beri bu ailelerin çöp toplayarak aile bütçelerine bu şekilde yardımcı olmaya çalıştığını kaydederek,   

 

Güncelleme Tarihi: 11 Mayıs 2013, 11:27
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER