BU DAVANIN MADDİ MANEVİ SONUÇLANMASINI İSTİYORUM

BU DAVANIN MADDİ MANEVİ SONUÇLANMASINI İSTİYORUM
gundemeregli.com-

Yoklama alan mahkeme heyeti, raporun bilirkişi raporunu okudu. Okunan rapordan sonra müşteki avukatları, bilirkişi raporunda bir kısım eksiklerin olduğu tespit edildiği halde sonuç bölümünde kusurun kişiselleştirilmesinin mümkün olmadığının tespiti yapıldığı diyerek yeni bir bilirkişi heyeti belirlenmesi talebinde bulundu. Sanık avukatları ise, bilirkişi raporu içerisindeki aleyhte olan kısımları kabul etmeyerek, sonuç kısmına bir diyecekleri olmadığını söyledi.
Mahkeme heyeti, mahkemece yaptırılan bilirkişi incelemesi sonucu düzenlenen rapor ile soruşturma aşamasında Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından yaptırılan bilirkişi incelemesi sonucunda düzenlenen raporların birbirleri ile çelişir olması nedeniyle dosyanın İstanbul Ağır Ceza Mahkemesine gönderilmesine ve mahkemenin yeni bir uzman bilirkişi oluşturmasına ve iki rapor arasındaki çelişkileri de giderecek şekilde yeni bir rapor düzenlenmesini istedi. Duruşma 20 Mart 2013 gününe ertelendi.

OLAN ÖLENLERE OLDU
Yaklaşık bir buçuk saat süren duruşma sonrası aileler adliye binasından ayrıldı. Sabah saatlerinde adliyeye gelen ölen işçilerin aileleri davanın sürekli uzadığını söyledi. Sürekli adliyeye gelip gittiklerini, suçluların cezalandırılmadığını öne süren aileler çıkışta ölen çocuklarına yazık olduğunu ifade etti.


Güncelleme Tarihi: 14 Kasım 2012, 14:23
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER