“Bu evde hasta vardır, lütfen elektriği kesmeyin

Ereğli´de rahatsızlığı nedeniyle çalışamayan Hasan Türköz, 4 aydır ödeyemediği faturalar nedeniyle elektrik sayıcına “Bu evde hasta vardır, lütfen elektriği kesmeyin diye not iliştirdi.

“Bu evde hasta vardır, lütfen elektriği kesmeyin
Ereğli´de rahatsızlığı nedeniyle çalışamayan Hasan Türköz, 4 aydır ödeyemediği faturalar nedeniyle elektrik sayıcına “Bu evde hasta vardır, lütfen elektriği kesmeyin diye not iliştirdi. Türköz: Belimde rahatsızlık nedeniyle çalışamıyorum, eşim ve kızım da hasta, hayırseverlerden destek bekliyoruz dedi.
Ereğli ´de eşi ve kızı hasta olan, belindeki rahatsızlık nedeniyle çalışamadığından da geçim sıkıntısı çektiğini belirten kişi, 4 aydır faturasını ödeyemediği elektriğinin kesilmemesi için sayaca Bu evde hasta vardır, lütfen elektriği kesmeyin diye not astı.

Sarıkorkmaz Mahallesi´nde ikamet eden iki çocuk babası Hasan Türköz (31) Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı´ndan aldığı desteklerle ailesinin geçimini sağladığını, belindeki rahatsızlık nedeniyle hareket etmekte zorlandığından işe giremediğini söyledi.

Evinin kirasını 1 yıldır ödeyemediğini savunan Türköz, 8 yaşındaki kızım Elif Nur´un kalbi delik, ilaç kullanıyor. Eşim Meryem ise gördüğü tedavinin ardından kanseri yendi ancak bu sefer de kullandığı ilaçlardan dolayı mide ve kalp problemleri yaşamaya başladı. Benim de yeniden ameliyat olmam gerekiyor. Maddi imkansızlıklardan tedavimi sürdüremiyorum. Belimde rahatsızlık nedeniyle çalışamıyorum, eşim ve kızım da hasta, hayırseverlerden destek bekliyoruz diye konuştu.

Türköz, oturdukları dairenin 4 aylık 263 lira tutarındaki elektrik ve 250 liralık su faturasını da ödeyemediğini belirterek, elektriğini kesmemeleri için sayaca Bu evde hasta vardır, lütfen elektriği kesmeyin. Hastaneye yattım Hasan Türköz. Saygılarımla arz ederim” yazısı astığını vurguladı.

Meryem Türköz de rahatsızlığı nedeniyle eşi gibi kendisini de çalışamadığını, kocasının sağlığına kavuşarak işe yerleştirilmesi için destek beklediklerini kaydetti.

Güncelleme Tarihi: 30 Eylül 2014, 12:08
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER