BU GÖSTERİYİ BİN 900 KİŞİ İZLEDİ

BU GÖSTERİYİ BİN 900 KİŞİ İZLEDİ

gundemeregli.com-Kdz. Ereğli İlçesi Pınarcık Ertuğrulgazi İlkokulu öğrencilerinin hazırladıklarıgölge oyunu gösterisini bugüne kadar bin 900 kişinin izlediği bildirildi.

Gösterinin 13. ´sünü IMKBAtatürk Anadolu Lisesi okulunun 9-A,9-C-9-D,10-Csınıflarının oluşturduğuyaklaşık 150 kişilik öğrenci grubuna izleten öğrenciler büyük beğeni topladı.
Birleştirilmiş Sınıflı eğitim veren Ertuğrulgazi İlkokuluöğretmenleri; öğrencilerin sosyalleşmesi ve başarabilirim duygularının gelişmesi için3 ve 4. sınıf öğrencileriyle birlikle hazırladıkları Gölge Oyunu gösterisini 2013-2014 Eğitim- Öğretim yılında 13 okuldayaklaşık 1900 öğrenciye ulaştırarak büyük bir başarıya imza attılar.

Pınarcık Ertuğrulgazi İlkokulu Okul Müdürü Ömer Altunbaş “Düzenlediğimiz bu etkinlikle öğrencilerimizin başarabilirim duygusunun artması ve sosyalleşmesi amaçlanmıştır.” dedi.

Altunbaş, Milli kültürümüzün bir parçası olan gölge oyununu yaparak ulaştıkları öğrencilere de bir kesit sunmuş olmanın mutluluğunu yaşadıklarını ifade ederek şunları söyledi;

“Öğrencilerimizin bu sene göstermiş oldukları bu başarıyı ödüllendirmek amacıyla onları Darıca Hayvanat Bahçesine geziye götürmek istiyoruz, ama küçük bir köy okulu olmamızdan dolayı gerekli mali kaynağımız yok, bu konuda Zonguldak halkından destek istiyoruz “

Öncelikle kendi okullarında gösteri yapan 15 öğrenciyi tebrik eden IMKB Atatürk Anadolu Lisesi Edebiyat Öğretmeni Yılmaz Akgün ise yaptığı konuşmada şunları söyledi;

“Başta öğrencilerimiz olmak üzere bizlere doyumsuz bir30 dakika yaşattılar. Açıkça söylemek gerekirse bu kadar profesyonel bir ekip beklemiyordum. Yaşları 7-8 olan bu öğrencilerin 150kişiönünde bu denli gösteri yapmaları öğrencilerimize de ayrı bir heyecan yaşattı.Bu minik öğrencilerin ileride bu okulda okumalarını çok isterim.dedi.

Diğer yandan öğrencilerin bu yıl göstermiş oldukları başarıdan ötürü ödüllendirmek isteyen okul yönetimi öğrencilere ödül olarak hayvanat bahçesine götürmeyi planlarken, bu konuda hayırseverlerden destek bekliyor.

Okulun öğrencilere yönelik olarak düzenleyeceği geziye katkı vermek isteyenlerin 0546 409 8920 nolu telefondan okul yönetimi ile irtibat kurabilecekleri kaydedildi.

Güncelleme Tarihi: 24 Mayıs 2014, 08:11
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER