BU KENTİN ZİRVESİNDEYİM

Kdz. Ereğli İlçesi´nde Cuma gününü esnaf ziyaretlerine ayıran AK Parti Zonguldak Milletvekili Ercan Candan, cadde üzerinde bulunan esnaflarla tek tek tokalaştı, sorun ve isteklerini dinledi.
Gündemde bulunan tersaneler bölgesi ile belediyenin arsa satışı konusunda net konuşan Candan, eleştirilere sert yanıt verdi. Şehrin makam olarak zirvesinde bulunduğunu işaret eden Candan, zirvede bulunan biri olarak kimse ile kavga etmesinin mümkün olmayacağını ifade etti.

İşinin bu kentte doğru olanı söylemek olduğunu anlatan Candan, bu kenti kurtarmak istediğini söyleyenlerin şehri batırabilecek hareketler yaptığını savundu.

BU KENTİN ZİRVESİNDEYİM

gundemeregli.com-Zonguldak Milletvekili Prof Dr Ercan Candan, belediye tarafından 9 Nisan tarihinde ihale ile satışa sunulacak arazi konusunda esnafın düşüncesinin kendisi için önemli olduğunu belirterek, 

ARSA GÜNDEME GELDİ

Candan AK Parti Ereğli İlçe Başkanı Ercan Candan ve yönetim kurulu üyeleri ile birlikte Ereğli şehir merkezindeki esnaf gezisi sırasında gazetecilere yaptığı açıklamada, gündeme ilişkin açıklamalarda bulundu.

Arsa satışı konusunda esnafın tepkisi olduğunu ifade eden Candan, kendisi için esnafın ne düşündüğünün öneminin bulunduğu kaydetti.

DOĞRU OLANI SÖYLÜYORUM

Kendisinin kentin zirvesinde bir isim olduğuna işaret eden Candan şunları söyledi:

KİMSE TEŞEKKÜR ETMİYOR

Tersaneler konusunda kendisine yöneltilen eleştirilere cevap veren Candan sözlerini şu şekilde tamamladı:  

 
 HERKESİ SORUMLULUĞA DAVET EDİYORUM

Candan yerel yetkililere ve herkese sorumluluk düştüğünü belirterek şu görüşlere yer verdi:  

BU İŞLER DEĞİŞTİ ARTIK BİZ BİLGİ ÇAĞINDAYIZ

 

 

 

Güncelleme Tarihi: 05 Nisan 2013, 14:02
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER