Bu şehir insanların özendiği bir yer olmalı

Kdz. Ereğli Belediye Başkanı Hüseyin Uysal, yeni güne Kent Temizliği Şantiyesini ziyaret ederek başladı.

Bu şehir insanların özendiği bir yer olmalı

Kdz. Ereğli Belediye Başkanı Hüseyin Uysal, yeni güne Kent Temizliği Şantiyesini ziyaret ederek başladı. “ İlçemiz farklı, daha temiz, insanların özendiği bir yer olmalı.” diyen Uysal, işçilere hitaben yaptığı konuşmada, “ İşinizi yaparken yüreğinizi, sevginizi ve inancınızı ortaya koyun “dedi.

Bu arada 223 işçi yeni güne, temizlik işlerini yürüten firmanın şartname gereği aldığı bot, çizme, mont ve iş elbisesinden oluşan kışlık kıyafetler ile başladı.

Kdz. Ereğli Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü bünyesinde çalışan 223 işçi, yeni güne söz konusu işi yürüten firmanın şartname gereği aldığı kışlık kıyafetler ile başladı.

Sabah saatlerinde Kent Temizliği Şantiyesine giden Kdz. Ereğli Belediye Başkanı Hüseyin Uysal, Belediye Başkan Yardımcısı Alptekin Dursun ve Temizlik İşleri Müdürü Metin Avcı’nın da bulunduğu ziyaretinde, bir süre işçilerle görüştü. Konuşmasındaki sözlerine ,“İlçemiz farklı, daha temiz, insanların özendiği bir yer olmalı. “diyerek başlayan Uysal,“ İnanıyorum ki bu ekibimiz ile bu şehir, daha temiz, daha yaşanılır ve daha güzel olacak. “dedi.

Başkan Uysal konuşmasında, “ Sizlerden isteğim işinizi yaparken yüreğinizi, sevginizi ve inancınızı ortaya koymanızdır. İşimizi en iyi şekilde, en ince detayına kadar yaparak şehrimize değer katalım. Bu noktada üzerinize düşeni yapacağınıza inanıyorum. “ifadelerini de kullandı.

Güncelleme Tarihi: 05 Aralık 2014, 14:30
YORUM EKLE
YORUMLAR
serafettin   yilmaz
serafettin yilmaz - 9 yıl Önce

sayin baskanim sadece cattelere deyil birde ust gecitlerdeki reklam panularin kaldirsan nedenin gonesli bir gonde bir bakarsan neler oldugunu gorersin sagilar baskanim

SIRADAKİ HABER