BU SİYASETE LANET EDİYORUM

BU SİYASETE LANET EDİYORUM
gundemeregli.com-

Kdz. Ereğli Belediye Başkanı Halil Posbıyık, Korubaşı mahallesi sakinleri ile kahvaltılı toplantıda bir araya gelerek, belediye tarafından yürütülen çalışmalar hakkında bilgi verdi.
Beraberinde Belediye Başkan Yardımcıları  Özkan Özyağcılar,Nesih Anıl,  Ereğli Muhtarlar Derneği Başkanı Şakir Başol ve daire müdürleri ile birlikte  Korubaşı Mahallesi Muhtarı Tacettin Kunul ve mahalle halkı tarafından düzenlenen kahvaltı teşekkür toplantısına katılan Posbıyık burada büyük ilgi gördü.

Posbıyık burada yaptığı konuşmasında Belediye meclisinde yaşanan sıkıntılar ile ilgili mahalle halkına bilgi vererek, 

KREDİ ONAYI VERMEYECEKLER

Bize bu ortamı hazırlayan muhtarlarımıza azalarımıza hepsine Allah razı olsun diliyorum.

Ekiplerimiz ile birlikte muhtarlarımız ile birlikte tüm mahallelerimizde hizmet yarışına girdik. Faydalı hizmetler yaptık. Bunu Muhtarların teveccühlerinden anlıyoruz. Bütün daire müdürlerimiz, başkan yardımcılarımız muhtarlardan gelen  talepleri emir kabul ediyor. Bana bile sormadan gereğini yerine getiriyorlar. Çünkü benim talimatın bu yönde.  Hep birlikte elimizden gelen tüm gayreti gösterip mutlu etmeye çalışıyoruz.  Çalışmalara son sürat devam ediyoruz. Tüm mahallerimize her türlü çalışmayı yapıyoruz.  Bugün kent merkezinde ne varsa aynı işlemi orada yapıyoruz.  Siyaset önemli değil. Bizim biçin hizmet önemli. 

SATIŞI İPTAL ETTİK

   Belen ve Kışla sanayisinin alt yapısını yaptık. 22 Bin ton asfalt dökecektik.  Aynı zamanda Gülüç köprüsünden başlayıp,  Bölecek yolunu bu sene yapacaktık. Yalnız meclisten kredi yetkisi alamazsak, bu hizmetleri yapamayacağız demektir.  

PİKNİK ALANI 

Müthiş bir çalışmanın içersindeyiz. Kestaneci Köyünde 22 dönüm orman arazisinde havuzlu, hayvanat bahçeli,      Herkes oraya çıkacak. Bakanlıktan memurlar gelirse,   
BÜTÇEMİZ ASLANLAR GİBİ

Bu hizmetlerde hiçbir aksa olmayacak. 4 kalem hizmet olayı bir dahaki senenin planında atacağız.

Bütçede belediye aslanlar gibi ayakta 2009 yılında bütçenin yüzde 60 borçluydu.  35 Trilyondu. Bu borçların hepsini ödedim. 


 

Güncelleme Tarihi: 11 Mayıs 2013, 09:55
YORUM EKLE
YORUMLAR
belen sanayi sitesi
belen sanayi sitesi - 11 yıl Önce

sayın belediye başkanımızın proğramlarını takip ediyoruz belen sanayi sitesi olarak bu sene asfalt sözünü bizzat kendisinden aldık ama takip ettiğimiz kadarıyla eğer bu ek bütçe geçmez ise buna karşı çıkan hangi siyasetcinin belen sanayi sitesine uğrayabileceğini merak ediyoruz. bakacaz ve göreceğiz. özellikle chp den istifa eden chp nin oylarıyla meclis üyesi görevini sürdüren arkadaşların sağ duyulu olacağına inancımız sonsuzdur.

SIRADAKİ HABER