BU YIL FESTİVAL YOK

BU YIL FESTİVAL YOK
gundemeregli.com-Akçakoca Belediye Başkanı Cüneyt Yemenici zaman darlığı ile ilgili olarak bu yıl Akçakoca´da festival yapmayacaklarını söyledi.
Akçakoca Belediye Başkanı Cüneyt Yemenici, ağaç dikme çalışmalarını yürüttüğü Çuhallı Çarşısında, gazetecilerin bu yıl festivalin olup olmayacağı yönündeki sorusuna Bu sene festivali yapmayacağız dedi. Festival hazırlık çalışmalarının Kasım ayından itibaren başlatılması gerektiğini belirten Başkan Yemenici, hazırlıkları yerine getirmek noktasında zaman darlığı yaşadıklarını ve bu sebeple bu yıl festival yapmayacakları bildirdi. Ağustos ayında yapılacak iki turlu Cumhurbaşkanlığı seçimlerinin Ağustos ayı içerisinde yapılacak olmasının da festival hazırlıklarını olumsuz etkileyebileceği açıklamasını yapan Başkan Yemenici, önümüzdeki yıldan itibaren festival yapmaya başlayacaklarını sözlerine ekledi.
Ramazan çadırlarını bu seneden itibaren her yıl kuracaklarını söyleyen Belediye Başkanı Cüneyt Yemenici, bu çadırları açık hava çadırları şeklinde planladıklarını ve seçim döneminde söz verdikleri gibi Feshane şenlikleri benzeri şenlikleri yapacaklarını aktardı.
Güncelleme Tarihi: 26 Nisan 2014, 07:38
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER