Büfecinin vurduğu şahıs Ereğli´de defnedildi

Gece yarısı alkol almak istediği büfenin sahibi tarafından vurularak öldürüldüğü iddia edilen Ertaş D.’nin cenazesi Kdz. Ereğli ilçesinde toprağa verildi.

Büfecinin vurduğu şahıs Ereğli´de defnedildi
 Zonguldak’ta gece yarısı alkol almak istediği büfenin sahibi tarafından vurularak öldürüldüğü iddia edilen Ertaş D.’nin cenazesi Kdz. Ereğli ilçesinde toprağa verildi. 

Zonguldak’ta gece 00.30 sıralarında İkinci Makas mevkisinde akrabası olduğu öğrenilen E.Ç. ve H.Ç. ile birlikte alkol almak istediği büfeci A.K. ile tartışan ve tartışma sırasında büfecinin ateş ettiği silahtan çıktığı iddia edilen kurşunla yaralanan Ertaş D. hastaneye götürüldüğü sırada kaza geçirdi. Yakınlarının başka bir araçla hastaneye götürdüğü 28 yaşındaki Ertaş D. yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti. Polis, büfe işletmecisi A.K.’yi gözaltına alırken, cinayete kurban giden Ertaş D.’nin akrabası E.Ç. ve H.Ç.’yi de ifadelerini almak için emniyete götürdü. Ertaş D.’nin cenazesi yapılan otopsinin ardından ailesine teslim edildi. Cenazesi, Ereğli ilçesine bağlı Hamzafakıhlı Mahallesi Akpınar Sokak’taki evine getirilen Ertaş D.’nin eşi Yeter D. baygınlık geçirdi. Eşinin tabutuna sarılarak ağlayan Yeter D.’yi yakınları evin içerisine götürdü. Ertaş D.’nin cenazesi kılınan namazın ardından gözyaşları içerisinde aile mezarlığına defnedildi. Evli ve bir çocuk babası olan Ertaş D.’nin eşi Yeter D.’nin hamile olduğu öğrenildi. Olayla ilgili başlatılan soruşturma sürüyor.
Güncelleme Tarihi: 08 Nisan 2015, 14:21
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER