BULAN ÖDÜLLENDİRİLECEK

Karabük’te, bir işyeri sahibi, düşen oyuncağın çıkardığı sesten korkarak kaçan papağını bulanı parayla ödüllendireceğini söyledi.

BULAN  ÖDÜLLENDİRİLECEK
gundemeregli.com-Karabük’te, bir işyeri sahibi, düşen oyuncağın çıkardığı sesten korkarak kaçan papağını bulanı parayla ödüllendireceğini söyledi.

Karabük’te gözlükçü dükkanı olan Sabit Öztürk, dükkanının maskodu olan kakadu cinsi ‘Ela’ isimli papağanının kafesinin üzerinde oynadığı oyuncağının yere düşmesi ile çıkan sesten korkarak kaçtığını söyledi.

Öztürk, olay anında dükkanda müşterilerle ilgilendiği sırada oyuncağın sesinden korkarak kaçan papağının peşinden gittiklerini, ancak gözden kaybolduğunu ve bir daha dönmediğini belirterek, “Dört gündür yaptığımız aramalara rağmen papağanı bulamadık. Çok üzgünüm. Biz onu bir hayvan gibi görmüyorduk. Mağazamızın maskotuydu. Müşterilerimiz sırf onu sevmek için özellikle geliyorlardı. Papağan dışarıda doğal hayata alışık değil. Yırtıcı kuşlar zarar verebilir. Susuz ve aç kalır. Sabahlara kadar aradık bulamadık. Umudum papağanımızın iyi bir aileye sığınmış olması ve onların da ona bakıyor olmasıdır. Bulup bize getirenlere bir miktar para ödülümüz olacak dedi.
Güncelleme Tarihi: 20 Nisan 2014, 10:22
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER