Bunu hep yapıyorlar

Kdz. Ereğli İlçesi Köseler Mahallesi Kalkındırma Derneği tarafından her yıl geleneksel olarak düzenlenen kahvaltı programı Bayramın 1.günü gerçekleştirildi.

Bunu hep yapıyorlar

Kdz. Ereğli İlçesi Köseler Mahallesi Kalkındırma Derneği tarafından her yıl geleneksel olarak düzenlenen kahvaltı programı Bayramın 1.günü gerçekleştirildi. Kahvaltı programına Kdz. Ereğli Belediye Başkanı Hüseyin Uysal, Kdz. Ereğli Kent Konseyi Başkanı Noyan Keskin, Kdz. Ereğli Belediye Meclis Üyeleri Mustafa Şentürk, Ayhan Atay, Coşkun Öztürk, Hâkim Hakan Gültekin, Önceki dönem belediye meclis üyesi İsmet Koç, Köseler Mahallesi Muhtarı Saip Erarslan, Kışla Mahallesi Muhtarı Muhammed Demir, Kdz. Ereğli Belediyesi İşletme ve İştirakler Müdürü Cem Koç ve çok sayıda mahalleli katıldı.

DEMİREL MİSAFİRLERLE TEK TEK İLGİLENDİ

Köseler Mahallesi Kalkındırma Derneği Başkanı Birkan Demirel geleneksel olarak düzenlenen kahvaltıda Birlik, Beraberlik mesajları verdi. Her sene yaptıkları bu kahvaltılarında mahallelerinden çıkıp, Ereğli ‘de ve Ereğli dışındaki hemşerilerini bir araya getirmek istediklerini, birlik ve beraberlik olduğu sürece her sorunun çözümünün kolaylaşacağını ifade eden Demirel, etkinlikte yönetim kurulu üyelerine de katkılarından dolayı teşekkür etti. Misafirlerle tek tek ilgilenen Dernek Başkanı Birkan Demirel önümüzdeki yıllarda da bu etkinliklerinin devam edeceğini belirtti.

Güncelleme Tarihi: 20 Temmuz 2015, 12:16
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER