BURUK ANNELER GÜNÜ KUTLAMASI

BURUK ANNELER GÜNÜ KUTLAMASI

gundemeregli.com
-Akçakoca Kızılay Yaşlılar Konukevi sakinlerinin Anneler Günü kutlamasında bir yaşlı kadının söylediği şarkı herkesi büyüledi. Etkinlikte hem eğlenceli hem hüzünlü anlar yaşandı.
Akçakoca Yaşlılar Konuk Evi Müdürlüğü ve İskele Balık Restoran´ın ortak organizasyonuyla huzurevinde yaşları 80 ile 90 arasında bulunan anneler için kutlama programı yapıldı.
Yaşlılar Konukevi Müdürü Galip Kabaklarlı’nin girişimi ve İskele Balık Restoran´ın sahibi Merve Çakır’ın ev sahipliğinde bir araya gelen huzurevinin kadın sakinleri, kendilerine takdim edilen çiçekler ve çeşitli hediyeler karşısında duygularını gizleyemezken, huzurevi sakini Nurdan Toker kendisine yapılan doğum günü sürprizi karşısında gözyaşlarına hakim olamadı. Restoranda bir araya gelen yaşlı anneler, iş yeri çalışanı Tülay Ateş’in söylediği şarkı ve türkülere eşlik ederek hüzünlü anlar yaşandı. Anneler Günü kutlamaları oyun havalarıyla sürdü.
Akçakoca Yaşlılar Konukevi Müdürü Galip Kabaklarlı, Pazar günü konukevi sakinlerinin yakınları ve ziyaretçi vatandaşlarımız bizleri yalnız bırakmayacağından, baş başa yapmayı düşündüğümüz Anneler Günü kutlamasını erkene aldık. Bu konuda öteden beri bizi yalnız bırakmayan, sürekli gönüllülerimizden olan sevgili Merve Çakır Hanımefendi, bizlere bu önemli günde ev sahipliği yaparak desteklerini sundu. Konuevi sakinlerimizin ve tüm annelerin Anneler Günü´nü kutluyorum dedi
Güncelleme Tarihi: 10 Mayıs 2014, 08:19
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER