Çakan’dan Gmis’e ziyaret

GMİS´i ziyaret ettiler.

Çakan’dan Gmis’e ziyaret

DSP-ANAP ve MHP Koalisyonunun DSP Genel Başkanı Bülent Ecevit Başbakanlığında oluşturulan Türkiye Cumhuriyeti’nin 57. Hükümetinde Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı yapan, Bartın eski Milletvekili Zeki Çakan 3 Kasım 2014 tarihinde Genel Maden İşçileri Sendikası’nı (GMİS) ziyaret ederek Genel Başkan Eyüp Alabaş ile görüştü.

1984-89 ve 1994-98 yıllarında 2 dönem Zonguldak Belediye Başkanlığı yapan Çakan’ın ziyaretinde GMİS Yönetim Kurulu da hazır bulundu.

“DEVREK-GÖKÇEBEY VE KÖYLERİNİ KALKINDIRMA DERNEĞİ’NDEN ZİYARET”

Devrek-Gökçebey ve Köylerini Kalkındırma Derneği Yönetim Kurulu Genel Maden İşçileri Sendikasını (GMİS) ziyaret ederek Genel Başkan Eyüp Alabaş ile görüştü.

Dernek Başkanı Lütfü Çavuş, Dernek Başkan Yardımcısı ve aynı zamanda İl Genel Meclisi Başkanı VacitDurdubaş’ın ve Yönetim Kurulu Üyelerinin katıldığı ziyarette GMİS Yönetim Kurulu da hazır bulundu.

Son zamanlarda ülkemizde yaşanan ve halkımızı acıya boğan maden kazalarının görüşüldüğü ziyarette Alabaş, son olarak Ermenek’de yaşanan ve 18 kişinin halen yeraltında mahsur bulunduğu kaza hakkında, Amasra Hema AŞ’de yaşanan ve 2 Çinli işçinin yaşamını yitirdiği kaza hakkında bilgiler verdi.

Güncelleme Tarihi: 03 Kasım 2014, 15:00
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER