ÇAKIR BAYRAM HEDİYESİ OLMUŞTUR

ÇAKIR BAYRAM HEDİYESİ OLMUŞTUR

gundemeregli.com-AK Parti Kdz Ereğli İlçe Başkanı M.Fatih Çakır ERDEMİR ve Türk Metal Sendikası arasındaki toplu sözleşme görüşmelerinin sonuçlanmasını “Bayram Hediyesi “olarak değerlendirdi.

Çakır, sözleşmenin Erdemir ‘e ve çalışanlarına, Türk metal Sendikasına ve tüm Ereğli’ye hayırlı olmasını dileyerek yayımladığı mesajında şu görüşlere yer verdi

“ERDEMİR’de çalışan ve yaklaşık 4 bin 800 işçiyi kapsayan, Türk Metal Sendikası ile ERDEMİR adına Türkiye Metal Sanayicileri Sendikasının (MES) sürdürmüş olduğu 24. dönem Toplu İş Sözleşmesi anlaşmayla sonuçlanmıştır.

Adını, sektöründe altın harflerle dünyaya duyuran, ülke ekonomisine her zaman beklenenden fazla katma değer oluşturan, ülkemizin parlayan yıldızı bu güzide kuruluşun, 1 Eylül 2012 ile 31 Ağustos 2013 tarihleri arası yüzde 11 zam, aynı dönemler için sosyal yardımlarda yüzde 15 zam yapması, dünyanın en iyi çeliğini üreten çalışanlara Bayram hediyesi olmuştur. Tarafların memnuniyetle karşıladığı bu sözleşme, Ereğli ekonomisi adına da bir kazançtır.

Sözleşmenin ERDEMİR’e, çalışanlarına, Türk Metal Sendikası’na ve tüm Ereğli’ye hayırlı uğurlu olmasını dilerim ”dedi.

Güncelleme Tarihi: 27 Temmuz 2013, 16:45
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER