ÇAKIR, “ŞEHRİMİZE HOŞ GELDİNİZ”

ÇAKIR, “ŞEHRİMİZE HOŞ GELDİNİZ”

gundemeregli.com-AK Parti Kdz. Ereğli İlçe Başkanı Fatih Çakır, Emniyet Müdürü Timur Özgen’in makamına giderek bir süre görüştü.

Beraberinde İlçe Yöneticileri ve Gülüç Belediye Başkanı Aydın Güngör ile birlikte Kdz. Ereğli İlçe Emniyet Müdürlüğü görevine atanan Timur Özgen’ e hayırlı olsun temennisinde bulunan Çakır, Özgen’e “Şehrimize hoş geldin” dedi.

AK Parti Ereğli İlçe Başkanı Fatih Çakır görüşmenin basına açık bölümünde yaptığı konuşmada, Ereğli İlçe Emniyet Müdürü Özgen’e görevinde başarılar diledi. Çakır, “Şehrimize hoş geldiniz, görevinizde başarılar diliyoruz. Hayırlı olsun diyoruz. Zaten Zonguldak camiası içinden Çaycuma’dan geldiğinizi biliyoruz. Ereğli ile Çaycuma hep birlikte, iç içe. Sizlerle ilçemizdeki asayiş ve güvenliğin daha iyi seviyeye geleceğini inanıyoruz. Emniyet açısından bugüne kadarda sıkıntımız olmuyor. Güvenli, Huzurlu sizlerle birliktede bundan sonrada çalışacağız bizlere ne düşerse her zaman yanınızdayız “diye konuştu.

Kdz Ereğli İlçe Emniyet Müdürü Timur Özgen ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek şunları söyledi:

“Bizler daha Evvel Zonguldak Çaycuma’da çalıştık bölgeye yabancı değiliz insanlara çok yabancı değiliz, Tabi siyasi partilerimiz demokrasimizin vazgeçilmez unsurları, Bütün siyasi partilerimize devlet olarak eşit mesafedeyiz inşallah sizler ile de Çaycuma’da yaşadığımız havayı devam ettiririz, Orada’da güzel çalışmalar birliktelikler olmuştu inşallah devamını burada da sağlarız” dedi

Güncelleme Tarihi: 19 Eylül 2013, 13:50
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER