ÇAKIR VE KIR BAŞKAN VEKİLİ HASAN PINARCIK’I ZİYARET ETTİ

AK Parti Kdz.Ereğli ilçe Başkanı Çakır beraberinde yönetim kurulu üyeleri, ZERÇEV ve ERİŞGEM Başkanı Cevat Kır ve yönetim kurulu üyeleri ile birlikte Kdz. Ereğli Belediye Başkan Vekili Hasan Pınarcık ile görüştü.

ÇAKIR VE KIR BAŞKAN VEKİLİ HASAN PINARCIK’I ZİYARET ETTİ

gundemeregli.com-AK Parti Kdz.Ereğli ilçe Başkanı Çakır beraberinde yönetim kurulu üyeleri, ZERÇEV ve ERİŞGEM Başkanı Cevat Kır ve yönetim kurulu üyeleri ile birlikte Kdz. Ereğli Belediye Başkan Vekili Hasan Pınarcık ile görüştü.

   Kdz. Ereğli Belediye Başkanı Opr. Dr. Hüseyin Uysal’ın belediye işlerini takip etmek amacıyla Ankara’ya gitmesi sebebiyle Belediye Başkanlığına vekalet eden AK Partili Belediye Meclis Üyesi Pınarcık’a nezaket ziyaretinde bulunan Çakır ve Kır, Pınarcık’a çalışmalarında başarılar diledi.

ZERÇEV ve ERİŞGEM Yönetim Kurulu Başkanı Cevat Kır ziyarette yaptığı konuşmada, sivil toplum örgütleri olarak siyasileri uyarma, eleştirme ve yönlendirme görevlerinin bulunduğunu belirterek, Siyaset siyasetçilerin işi biz sivil toplum örgütü olarak üzerimize düşeni yapıyoruz. Belediye başkanımız sayın Uysal´ı ziyaretimizde, bizimle paylaştığı projeler gayet iyiydi. Bizde kendileri ile bazı projeleri paylaştık.  Henüz daha dört aylık bir belediye. Bu kadar kısa zamanda bir şey beklememek lazım, değil mi? Yapılan çalışmaları yakından takip ediyoruz. Amacımız iyi olanı alkışlamak, yapılmayanı eleştirmektir. Şehrimizin birlik ve beraberliğe ihtiyacı var. Ereğli’de bu birlik ve beraberliği ´AK Belediye´ kadroları ile sağlayacağınızı umuyorum. Amaç birlik ve beraberlik olduktan sonra, bir araya gelinebildikten sonra bölgede aşılamayacak sorun yoktur dedi.

AK Parti Kdz.Ereğli İlçe Başkanı Fatih Çakır ise yaptığı konuşmada: “Hasan Bey bizim diğer belediye meclis üyelerimiz gibi, kıymet verdiğimiz bir belediye meclis üyesi arkadaşımızdır.  Bugün buraya gelip, hem kendisine nezaket ziyaretinde bulunmak, hem de, sohbet etmek istedik. Kendisi belediye meclis üyesi olarak ilçemizde önemli çalışmalar ve fedakârlıklar yapmaktadır” dedi.

Pınarcık’ta, Çakır ve AK Parti yönetim kurulu üyeleri ile birlikte Kır ve yönetim kurulu üyelerine gerçekleştirdiği ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, teşekkür etti. Pınarcık, 30 Mart´tan sonra Ereğli’nin gerçek anlamda birlik ve beraberliği sağlamış olduğunu belirterek, birlikten güç doğar, biz hep biriz, beraberiz… dedi.

Güncelleme Tarihi: 18 Temmuz 2014, 15:36
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER