Çakır´dan Ulupınar´a ziyaret

2015 Genel seçimleri öncesinde yapılan AK Parti Kdz. Ereğli İlçe Teşkilatının 4. Olağan Kongresi sonrasında yeniden İlçe Başkanlığı görevine seçilen Mehmet Fatih Çakır, AK Parti Zonguldak Milletvekili Özcan Ulupınar’a nezaket ziyaretinde bulundu.

Çakır´dan Ulupınar´a ziyaret

2015 Genel seçimleri öncesinde yapılan AK Parti Kdz. Ereğli İlçe Teşkilatının 4. Olağan Kongresi sonrasında yeniden İlçe Başkanlığı görevine seçilen Mehmet Fatih Çakır, AK Parti Zonguldak Milletvekili Özcan Ulupınar’a nezaket ziyaretinde bulundu. Güven tazelediği kongreden daha da güçlenerek çıkan Çakır, Ulupınar’a teşekkür etti.

Fatih Çakır;” AK Parti Kdz. Ereğli İlçe Başkanlığı yeniden güven tazelemem sonrasında Sayın Milletvekilimiz Özcan Ulupınar’a ziyaret gerçekleştirdik. Kendileri her zaman bana ve teşkilatıma güvenerek, her zaman yanımızda oldu. Ereğli’ye yapılan yatırımlarda her zaman Eski Meclis Başkanımız Sayın Köksal Toptan, Sayın Ercan Candan olduğu gibi Sayın Özcan Ulupınar’ın payı da büyüktür. Bizler Kdz. Ereğli için Zonguldak için çalışıyoruz. Bu yüzden şahsım ve teşkilatım olarak Özcan Ulupınar’a çok teşekkür ediyorum. İnşallah 2015 yılında gerçekleştirilecek genel seçimlerde çok çalışmamız gerektiğinin bilincindeyiz. Ben ve Yönetim Kurulu üyelerimiz, partimize ve teşkilatımıza güveniyoruz 2015 yılı genel seçimlerine Kdz. Ereğli olarak üzerimize düşen görevi yerine getireceğimize inanıyorum. ”dedi.

AK Parti Zonguldak Milletvekili Özcan Ulupınar ise; AK Parti Kdz. Ereğli İlçe Başkanımız Fatih Çakır’ın güven tazelediği yeni görevinde başarılar diliyorum. Kdz. Ereğli’yi daha iyi noktalara getirmek için çalışacağına olan inancım tamdır. Kendisi Kdz. Ereğli için çok çalışmakta her zaman daha Kdz. Ereğli için daha iyisi için çabalamaktadır. 30 Martta gerçekleştirilen yerel seçimlerin halkımıza halka hizmet hakka hizmet felsefesi ile daha çok çalışmaktayız. Bunun için 2015 yılı genel seçimleri çok önemlidir. Partimiz kurulduğu yıldan bu yana halkımızın her zaman teveccühünü kazanmış, her sandıktan daha çok güçlenerek iktidara gelmiştir. Bu hizmet anlayışın devam etmesi için genel seçimlerde teşkilat olarak çok çalışmamız gerektiğinin bilincindeyiz. Fatih Çakır’a ve Yönetim Kuruluna güven tazelediği yeni görevinde başarılar diliyorum” dedi.

Güncelleme Tarihi: 05 Aralık 2014, 16:28
YORUM EKLE
YORUMLAR
taner soner
taner soner - 9 yıl Önce

fatih i halk getirmedi eregliye yazik ettiler eregli halki herseyin farkinda kimin kime su tasigidini iyi biliyor

ahmet çakır
ahmet çakır - 9 yıl Önce

adam gibi vekil adam gibi baskan yolunuz acik olsun

SIRADAKİ HABER