Çalılıklarda yaralı aradılar

Ereğli´de yoldan çıkarak takla atan otomobil vatandaşlar tarafından çalılıklarda bulundu. Olay yerine gelen polis aracın içinde ve etrafında yaralı aradı.

Çalılıklarda yaralı aradılar
Ereğli´de yoldan çıkarak takla atan otomobil vatandaşlar tarafından çalılıklarda bulundu. Olay yerine gelen polis aracın içinde ve etrafında yaralı aradı. 

Kaza Kestaneci Mahallesi Radar yolu üzerinde meydana geldi. Kestaneci Mahallesi sakinleri sabah saatlerinde yol kenarında çalılıkların arasında ters dönmüş 34 BB 6161 plakalı otomobili fark etti. Mahalle sakinleri polisi arayarak takla atan bir otomobil bulduklarını ve içerisinde yaralı olabileceğini bildirdi. Olay yerine gelen polis, otomobilin yanına indi ancak diken ve çalılıklardan aracın içerisini göremedi. Bunun üzerine olay yerine çağrılan Kdz. Ereğli Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü ekipleri takla atan aracın yanına inerek içerisinde ve etrafında yaralı olup olmadığına baktı. Yapılan aramalara rağmen araçta ve etrafında kimseye rastlanmadı.



ALKOL KAZALARA NEDEN OLUYOR

Kestaneci Mahallesi Muhtarı Ahmet Özer, radar diye tabir edilen tepeye çıkan şahısların buralarda sürekli alkol aldığını ve bu tür kazaların yaşandığını söyledi. Belediyede yolun düzeltilmesini isteyen Muhtar Özer “Özellikle yukarıya çıkan şahıslar alkol muhabbeti için çıkıyor. Aşağıya inerken de aşırı alkollü vaziyette geliyor. Buradaki bu yolun daralması sebebiyle de bu kazalar genellikle burada oluyor. Belediyeye bir kaç kez iletmemize rağmen bu yolu genişletemedik. Belediyenin kısa zamanda bu yolu yapması gerekiyor dedi.

Aracın kaza yaptığı sırada elektrik direğine çarparak tellerin kopmasına neden olması nedeniyle radar yolu yaklaşık iki saat trafiğe kapalı kaldı. Elektrik kurumu ekiplerinin olay yerine gelerek enerjiyi kesmesi ve kopan elektrik tellerini kenara alması ile yol yeniden trafiğe açıldı. Yoldan çıkıp takla atarak dikenlerin arasına yuvarlanan otomobil Kdz. Ereğli Şoförler ve Otomobilciler Odası’na ait vinç ile uzun uğraşlar sonucu bulunduğu yerden çıkarılarak yol kenarına alındı. Polis araçta yaptığı incelemede iki sevgilinin birlikte çekilmiş yırtık fotoğraflarını ve mektup buldu. Otomobil çekiciyle Kdz. Ereğli Belediyesi garajına alınırken, polis kazayla ilgili soruşturma başlattı.
Güncelleme Tarihi: 14 Ekim 2014, 14:20
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER