Çalışmalar 2 ayda bitecek

Çalışmalar 2 ayda bitecek

Çalışmalar 2 ayda bitecek

Kdz.Ereğli Ak Parti İlçe Başkanı Fatih Çakır, beraberinde ki heyet ile Ereğli-Ormanlı karayolunda ki çalışmaları yerinde inceledi. Çakır Zonguldak Ereğli yolunun belirli kısmının bu sene sonuna kadar tamamlanacağını, geri kalan kısmında önümüzde sene bitirileceğini kaydetti.

AK Parti Ereğli İlçe Başkanı Fatih Çakır, Zonguldak –Ereğli ve Ormanlı Beldesi güzergahında bazı yollarda yapılan çalışmaları yerinde inceledi. Çakır, Ormanlı Belde Belediye Başkanı Bayram Başol, İl Genel Meclis Üyeleri Rıfkı Gültekin, Ayhan Taşdelen ve Yönetim Kurulu Üyeleriyle birlikte yapılan yol çalışmalarını yerinde inceleyerek, bilgiler verdi.

Yol çalışmaların ne zaman biteceği hakkında İlçe Başkanı Çakır “Avrupa standartları kalitesinde Ereğli - Zonguldak yolu arası asfalt çalışması tamamlanacak.Yıllardır beklediğimiz ama bizden kaynaklanmayan nedenler dolayı yapılamayan bu yol tamamlanması için değerli Milletvekilimiz Faruk Çaturoğlu ve Sayın valimiz Ali Kabanın destekleriyle yeni bir ihale çıkartıldı. Yapılan ihaleyi alan firmanın çalışmalarını yerinde inceledik. AK Parti iktidarı öncesi verilen bir ihale sonucunda maalesef vatandaşlarımızın da gördüğü gibi çok az bir mesafe kat edebildi. Yeniden hızlı bir şekilde başlanan yol onarım çalışmaları inanıyoruz ki 2 yıl içerisinde tamamen güzel bir yol olarak tamamlanacaktır. Ereğlide hastane kavşağı ve köprülü kavşak dediğimiz kısım yolu da bir yıl sonra tamamlanmış olacak. Ereğli - Zonguldak yolu nihayete erdirilmiş olacak. Bu yolun yapılmasında büyük katkıları olan değerli milletvekilimiz Çaturoğluna ve Sayın Valimiz Kaban’a teşekkürlerimi sunarım.

“ORMANLI GİRİŞ YOLUNDA YAPILAN ÇALIŞMALAR 2 AYDA BİTECEK”

Çakır, Ormanlı yolunda yapılan çalışmaları hakkında yaptığı açıklamada ise “Ormanlıya giriş yolunda bir heyelan ve kaymadan dolayı daralma oluşmuştu. Daralan bölgeyi yapımı için ihale yapıldı. Bu ihaleyi alan firma gerekli çalışmalara başlamıştır. Ormanlının giriş yolunda onarım ve genişletme çalışmalar hızlı bir şekilde devam etmektedir. Ormanlının girişinde bozuk ve dar olan yollar en az iki ay içerisinde bitecektir. Ormanlı için ne gerekiyorsa el birliği ile bütün ekip olarak çalışmalarımızı yapmaya devam edeceğiz dedi.

Güncelleme Tarihi: 01 Ağustos 2016, 07:04
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER