Çalışmalar hız kesmeden devam ediyor

Türkali ile Göbü köyleri arasında kalan ve adı ölüm yoluna çıkan karayolunda, yol genişletme çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor.

Çalışmalar hız kesmeden devam ediyor
Zonguldak’ın Kilimli ilçesine bağlı Türkali ile Göbü köyleri arasında kalan ve adı ölüm yoluna çıkan karayolunda, yol genişletme çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor.

Yüklenici firma tarafından geçtiğimiz Ağustos ayında başlatılan yol yapım çalışmalarında iş makineleri yardımıyla kayalıklar traşlanarak yol genişletmeye çalışılıyor. Geçtiğimiz günlerde Zonguldak il merkezinde, ilçelerinde, beldelerinde ve köylerinde vatandaşlara yolun 8 gün trafiğe kapatılması duyurusu yapıldıktan sonra karayolu sabah 08.30-12.00 ile 13.00-16.00 saatleri arasında trafiğe kapatılıyor. Yüklenici firma sahipleri çalışmaların son süratle devam ettiğini belirtti. 

Türkali ile Göbü köyü arasında kalan ve bu yolu sık kullanan vatandaşlardan Ali Rıza Güçlücan, “Öncelikle sabah akşam halkımıza tren verdiklerinden dolayı teşekkür ediyoruz. Bu trenlerin sabah saat 09.00’dan akşam saat 17.00’ye kadar sefer yapmaması bizim için çok zor. Bu trenlerin öğle arası çalışması gereklidir dedi.
Güncelleme Tarihi: 03 Eylül 2014, 11:43
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER