Çalışmalar kesintisiz sürüyor

Temiz bir Ereğli için çalışmalar kesintisiz sürüyor

Çalışmalar kesintisiz sürüyor

 

Kdz.Ereğli Belediyesine bağlı Temizlik İşleriMüdürlüğü ekipleri, ilçenin 31 mahalle, cadde ve sokaklarında 7 gün 24 saatkesintisiz çalışmasını sürdürüyor. Günlük 110 ton çöp ve 40 ton moloz toplayangörünmez kahramanlar, mevsimsel çalışmalara da öncelik veriyor..

Kdz.Ereğli BelediyesiTemizlik İşleri Müdürlüğü ilçedeki mahalle, cadde ve sokaklarda 229 personel ve30 araçla 7 gün 24 saat kesintisiz temizlik hizmetini sürdürüyor.

Belediye BaşkanıDr.Hüseyin Uysal’ın “Temiz şehir” sloganıyla 113 bin nüfuslu Kdz.Ereğli halkınagece-gündüz hizmet veren Temizlik İşleri Müdürlüğünün görünmez kahramanları,mevsimsel çalışmalara da öncelik veriyor.

GÜNLÜK 110 TON ÇÖP, 40 TON MOLOZ TOPLANIYOR

Şehrin çöpününtoplanmasından, sokakların, meydan ve caddelerin, okulların yıkanmasına kadarbir çok alanda 3 vardiya olarak çalışmalarını sürdüren ekipler, günlük 110 tonçöp ve 40 ton moloz toplarken, park ve bahçelerde mevsimsel olarak dökülenyapraklar ile sahil bandı ve deniz kenarında  yerlere atılan çöp, pet ve cam şişeleri temizliyor.

“TEMİZLİK SAYGI İŞİDİR, BAŞARAN ÇAĞDAŞ KİŞİDİR”

Kdz.Ereğli Belediye BaşkanYardımcısı Atilla Bulak, son dönemlerde bazı basın yayın organları ile sosyalmedyada yer alan haberleri takip ettiklerini belirterek; “Temizlik İşleriekibimiz 1 müdür, 1 şef, 2 mühendis, 1 çevre teknikeri, 6 çavuş, 2 operatör, 36şoför ve 180 işçimizle birlikte 229 kişilik bir kadro ile 113 bin nüfusluilçemizin 31 mahalle, cadde ve sokaklarında planlı bir şekilde temizlikçalışmalarını hassasiyetle sürdürüyorlar. Bazı haber ve eleştirileri görüyor, konusugereği müdahale etmemiz gereken yerlere anında müdahale ediyoruz. Dikkatedilirse araçlarımızın üzerinde, ‘Temizlik saygı işidir, başaran çağdaşkişidir’ sözüyle de toplumumuzun yaşam alanlarına ilişkin karşılıklıbilgilendirmeleri yapıyoruz. Buna karşı münferit bazı noktalarda geçicigörüntüler oluşabiliyor. Buralara da müdahalemizi hemen yapıyoruz.Kdz.Ereğli’yi temiz tutmak için gece-gündüz çalışan görünmez isimsiz temizlikkahramanlarımıza çalışmaları için teşekkür ediyorum. Başkanımız HüseyinUysal’ın talimatı gereği daha temiz bir Ereğli için, hizmetlerimizisürdüreceğiz” dedi.

Bulak, ekiplerin kışsezonu için ihtiyaç duyduğu tüm araç-gereç ihtiyaçlarının da karşılandığınıbelirtti.



 

Güncelleme Tarihi: 12 Ekim 2016, 09:14
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER