Cami saçağındaki arıları almak isterken şehri arılar bastı

Bir caminin saçağına kümelenen arılar, itfaiye yardımıyla alındı. Kutuya konan arılardan bazıları çevreye kaçışınca kısa süreli panik yaşadı.

Cami saçağındaki arıları almak isterken şehri arılar bastı
Zonguldak’ta bir caminin saçağına kümelenen arılar, itfaiye yardımıyla alındı. Kutuya konan arılardan bazıları çevreye kaçışınca kısa süreli panik yaşadı. Vatandaşlar arılardan kaçışırken, o sırada röportaj veren bir kişiyi ise arı soktu. 
Zonguldak’ta kraliçe arıyı takip eden oğul arılar, Gazipaşa Caddesi’nde bulunan Yeni Cami´nin saçağında kümelendi. Cami saçağındaki binlerce arıyı gören vatandaşlardan biri arıcılıkla uğraşan bir arkadaşını çağırdı. Arkadaşının çağırmasıyla arıların bulunduğu yere gelen özel kıyafetli kişi, itfaiye yardımıyla cami saçağında kümelenmiş olan arıları bir kutuya koydu. Ancak arılar kutuya koyulduğu sırada çevreye dağıldı. Şehrin en işlek caddesi olan Gazipaşa’yı saran arıları gören vatandaşlar kaçışmaya başladı.

´BU ARILAR SALDIRMAZ´ DEDİ, ARKADAŞINI ARI SOKTU
Özel kıyafetiyle arıları kutuya yerleştiren kişi ise arılardan korkulmaması gerektiğini, oğul arıların kimseye bir zarar vermeyeceğini söyledi. Ancak saniyeler sonra, kutuları alan kişinin yanında bulunan arkadaşını arı soktu. Talihsiz adam, kameralara arıları kendisinin gördüğünü ve bunun üzerine arıcılıkla uğraşan arkadaşını aradığını söylediği sırada arı tarafından sokuldu. Burnundan sokulan talihsiz adamın burnundaki arı iğnesi yanında bulunan vatandaşlar tarafından çıkartıldı.
Güncelleme Tarihi: 10 Haziran 2015, 15:12
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER